Elit here we come.....wohooo!!

Gud vad konstigt det känns när man itne tränat på ett tag. Tråkigt som fan, och så känns det typ inte som att man tillhör laget lika mycket, asjobbig känsla.

Jag kommer inte att kunna träna på två veckor framåt. Kunde inte träna i måndags för jag har fått jobb på Donken (kom och ät hos mig!!!). Jag jobbar under träningstid på onsdag också. Och nästa vecka så åker jag till Utö så ingen träning för mig då heller. Men jag ska verkligen släpa ut mig i spåret och springa när jag är ledig, suger på det men vill inte tappa en massa. Sen så brukar jag gå på Body Combat ibland för att hålla flåset uppe, jävligt jobbigt men det är roligt som in i helvete!
Saknar alla er tjejer. Hoppas ni skriver här på bloggen när avslutningen är - och jag hoppas att den inte är när jag är bortrest eller jobbar. Hoppas hoppas hoppas.
Ska jobba på den här så att den inte krymper till hösten. Elit here we come.....wohooo!!

Hej snyggingar!

Hur är det med er? Känns som om det var evigheter sen fastän Eken var... förra helgen? Och imorn är det ju träning men jag kommer inte hinna. MEN jag ska faktiskt ut och springa med min feta bror om en liten stund. Känns skönt med sällskap, blir mer safe när man springer bland alla kor och hästar då.




TREVLIG MIDSOMMAR

TREVLIG MIDSOMMAR ALLA MINA UNDERBARA VÄNNER, HOPPAS NI FÅR DET RIKTIGT TREEVLIGT FÖR DET SKA JAG IAFL HA (SOM JAG ALLTID HAR) HAHA. SIMMA LUNGT!        

PUSS IDA

Skriver innan jag åker...

Hej vänner, glada och underbara. Kändes lite som om vi fick revansch där sista matchen - resten är det bara att lära av som Ida skrev. Stor kram till alla som kämpat på så jäkla bra (Annso och Tiny i målet, jävlar vilka keepers asså!) ändå, fast det vara segt och jag hade behövt den där hamburgaren innan första matchen istället för sista.

kommer sakna träningen och er nu i en månad
rise and shine, happy face och tjo ho!

Kram på er
Jessica

eken cup är över för våran del

Tycker vi har kämpat på bra idag, men visst tänker man att man kunde ha gjort vissa saker bättre och ja det kunde vi ha gjort men man lär sig av sina misstag! Dock var det jävligt jobbigt för vi fick aldrig riktigt återhämta oss efter matcherna och äta ordentligt lite surt.. men jag och hannie drar ner till eken imorgon och checkar in snygga boys hahahaha bara att hänka på ifall ni känner för det? gaaaaaaalet trött är man också!  Träningarna nästa vecka vet jag inte riktigt ifall jag kan komma ner har just fått ett jobb så nästa vecka när som helst så börjar jag jobba och då vår man veta tiderna och så så jag åter kommer med det!!!!!!!  annso och tiny super grymma brudar i målet..

puss på er alla

:)

Nån mer än mig som hade massa gräs och löv i rumpan efter Eken?

Imorn smäller det!

Tidig uppstigning imorn, inte så kul när man kom hem från jobbet för inte så länge sen. Men ska bums i säng nu, sedan en fet frukost imorn and then I'm off. Annso och jag är galet taggade på att vara målvakter, bara så ni vet! Shiiiiiieeiieieit. LETS ROLL!

suuuucks.

Jag hatar att vara opererad.

Det här är verkligen heeelt värdelöst. Jag mår skit bra men vågar knappt göra någonting så har legat i soffan sen i tisdags och det suger. Sjukt hur mycket spring man kan få i benen? Vill så gärna spela eken, känns som att jag mår skit bra och skulle kunna spela men när jag frågade doktorn så typ skrattade han åt mig för att jag ens frågade om det. Skit kul tänkte jag, jävla idiot..

Nae ikväll är humöret inte alls på topp. Saknar er världens finaste människor, saknar er så mycket!
När jag tänkte efter nu så var det inte såå himla länge sen jag såg er, det var faktiskt i måndags. Men sen kom jag på att man träffas ju jäkligt ofta annars trottsallt. När jag tänkte så kom jag på att jag har tamefan träffat hani och ida varje dag det här året typ, förutom om någon vart sjuk någon dag! Gissa om man känner sig ensam?

nej fan vad skönt det ska bli att se er på lördag, längtar stört mycket!
massa kärlek<3


Mis Amigos

TAAAAAAAAAAAAGGGGGAAAAAAA JÄRNET NU RÅ!

Eken-Info

Molnigt || Regnigt || Stockholmspolisen || Skuruiterna || Sannadal || Huddinge || Bana 23
What's not to like?

HEEJ SÖTISAR!!

Mår lite dåligt över att inte ha tränat idag. Ville sååå sjukt gärna och va riktigt sugen men såklart fick jag jobb tid från 17-21. Har inte gjort ett piss idag (förutom att städa och dricka kaffe) så ville nästan börja gråta när jag tänkte på att ni va nere på rudan och körde. Jobbar sent imorn (17-21) också men är i våffelstugan då så kom gärna förbi och köp en våffla av mig :D..hihi.
Det har även löst sig med båda tiderna i helgen så jag kan vara med båda dagarna! Och ja, vi ska vinna på lördag!!! Börja tagga redan nu så vinner vi skiten.
Puss på er mina gullisar

Este fin de semana es el roble de la Copa

I helgen är det eken cup! så in i helvete vad man har längtat säger jag bara...blev fett sugen när jag såg er grymma brudar spela match idag på tränigen, vill bara säga om vi är så grymma, så lääätt att vi vinner eller vad säger ni? har för mig att vi inte hade så svåra i gruppen heller? Jag, hannie and ems tänkte åka ner till eken på fredag och checka lite, få lite sug innan lördagen där. Jaa ni som inte vet, samling lördag 09.15 så grym man är på tider. Ni har jätte duktiga idag på träningen vill jag bara säga. När jag satt där så tänkte jag, jag vill fan också ha ett lag och träna, bli tränare överhuvudtaget, planera saker och ting såå rooligt det är..but anyway

jag säger bara tagga till eken för annars kommer vi åka på råååå spööö och det vill vi fan inte, iafl inte jag!

LOVES IDA

La formation, elle commence quand?

När börjar träningen idag?

Puss på er!

jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken

Nu har jag opererats och det känns great, allt gick nog kalas bra. Känner mig knappt opererad, det ser bara ut som att jag vart i slagsmål i mitt ansikte.. men lite coolt sådär!

Idag när jag knallade ut från sjukhuset, lite små drogad och jävligt trött hör jag någon säga "Emelie!?" och där sitter Caroline Bladh i sin bil, hur stor är chansen liksom? Kommer inte ihåg varför hon stog där, men något med hennes papi. kan tänka mig att jag såg lite drogad och lät helt borta när vi prata, men ALLTID kul att se Carro ju :)


nu ska jag sova massor, ses imorgon tror jag bästa tjejer
jag älskar er!


kom ihåg mig då

Efter att jag kom hem från att ha kollat på träningen så har jag vräkt i mig så mycket mat jag kunnat.. iförsig fick jag bara i mig en smörgås men trotts det är jag propp mätt och hoppas på att inte bli hungrig imorgon eftersom man tydligen ska fasta innan operation, vad är det för trams? usch.

måste säga att det såg riktigt bra ut med anso i målet idag på träningen, man ser att målvakts rörelserna sitter i! tror eken kommer gå super trottsallt! med ett super försvar och anso(eller kristina) i mål kan det inte bli annat än grymt och framförallt kul. Jag kommer vara där hela tiden och titta på er såklart. känns galet surt att inte få spela, vill skita i operationen just nu.. men ska bli skönt att få det gjort.


jaja, nu ska jag fördriva lite tid.. hitta på något.. vill inte bli nervös för morgondagen!
puss på er, ni är grymma

Melvin it is.

Sitter här och finular lite med lite bilder innan träningen drar igång. Det är väl 19 på rudan? Haha.
Jag hittade iallafall finfina bilder på Melvin sen den där träningen han fick den där gulliga dressen!

Ses ikväll brudar!


Eh...?

Vad är det för prat om att JAG ska vara målvakt på Eken????!!!????



Jag är by the way fortfarande sjuk så kommer inte träna imorn men åker dit för att kolla på er iallafall!

vart är alla?

Konstigt, jag skrev ett inlägg igår men det tycks inte ha laggts ut här på bloggen så jag skriver väl om det då!!
Som sagt är det inte långt kvar till Eken och igår (torsdags) var vi inte alls många på träningen, vart håller alla mina underbara handbollsjtejer hus? Vet att det är sommarlov nu vilket innebär jobb för många men det är inte alls lika kul på träningarna om inte alla är där, det känns liksom tomt! Såååå, skärpning nu, jag saknar er!:) Ses på måndag 19.00 och inte en min efter för Rickard har nämligen lovat massa boll på ,måndag så det ska bli kul! puuuus<3


LEGENDARY!


Den här bilden är och förblir en legendarisk Ekenbild, man kan undra varför den inte är på Ekenhemsidan?

Pleased?

Så nu finns all info om Eken Cup här på sidan! Ja, jag vet redan vad ni tänker, jag är bäst! Så börja tagga nu för det är bara en vecka kvar = ingen alkohol eller festande över huvud taget. Käka mycket pasta och kom ned på träningarna. Viktigt att alla kommer på måndag för då ska vi känna på boll på Rudan så pallra er dit era lata jävlar! Sluta vara rädda för att bli starka, det är en såft känsla efter när man har gjort det. Cred till alla som var på träningen idag, vi är minsann inte rädda för lite flås och muskler! God natt på er, få lite liv i bloggen nu rå! Och btw, vad har Jessica B för tröjnummer? PUSS PUSS

lite jobb åt Carro:P

Hörru, dags för lite uppdatering angående Eken här på hemsidan tycker jag? Antar att det är carro som står för det pillerjobbet, för hon är ju så jävla bra och snabb tjej, det märktes ju idag på träningen :P looove<3


A sore throat and a sore knee

Har haft ont i halsen ett tag nu, tror det började när jag åkte hem från Rom. Sen sov jag inte så bra natten till i måndags då vi åkte till Utö där det var svinigt kallt och dumma jag hade bara shorts, linne och en kofta på mig. Och så var det match med Akademin idag, blev ju inte direkt bättre. Har druckit lots and lots of tea med honung men det har inte hjälpt överdrivet mycket. Blir bara väldigt kissnödig, hah...............

Och juste, mitt vänstra knä är cp också. Hurts. När jag kom hem efter matchen kände jag att det gjorde ont, även fast jag inte lutade mig på det eller nåt. Fockin weird!

JÄTTEsynd om mig, verkligen! Eeeeeeelleeeer inte, hahahahhah. Tyck så mycket synd om mig som ni vill ;)

besitos

surt.

hey mates!

Idag ringde ögonsjukhuset till papi och berättade att jag fått operationstid för mitt öga på tisdag, nu på tisdag. (bra att dom säger till i tid?).. så vet inte hur det blir med eken för min del :( hade ju kunnat skita i operationen men har väntat skit länge nu och om jag skiter i den här får jag säkert vänta lika lång tid till. så jävla surt, hade verkligen sett fram mot eken. men kanske kan vara med, om jag vågar och om jag mår bra.

det förstörde min dag lite, men imorgon är det sommarlov.
puss på er mina hjärtan.

SUMMER

JAG SÄGER BARA TACK FÖR ATT DET ÄR SOMMAR NU!!!!

Grattis!

Stort jävla grattis till sannis och även lisa som tar studenten idag!!!! Hoppas ni får en bra dag med massa skumpa och firande. Det är ni värda! Och vi ses på sannas mottagning lite senare ikväll :D.
Puss på er
<3

hejochhejochhejochhej

länge sen jag skrev här sist? det är bara för att jag kanske nyss har skaffat en egen blogg och skriver massa skit. om ni vill checka in den kan ni alltid besöka idaahlgren.bloggplatsen.se Tycker det är jätte tråkigt att lilla My har slutat och så slutade liksom gabbi för ett tag sen. Inte bra tjejor! men ni är alltid välkomna tillbaka.
Jaa kan meddela att lite träningsverk har man ju, körde lite av haninge fysen på min akademin träning idag. haha jag hade träningen så jag bestämde lite så vi körde lite fys i slutet det var mucho skönt. blir det fys imorgon igen ELLLÄÄH?
peeeeace

RSS 2.0