Lill-lördag:)

Jaha, måste börja med att säga att det var en riktigt kul träning i måndag, kändes som om vi var många trots att det ändå saknades några lagkamrater liksom idag. Dagen till ära så var det lite mer fokus på handbollen men jag tyckte det var bra det med, vi får ju inte tappa spelet tills slutspelet :D

Den här gången var det inte Lollo som glömt ett par skor eller vattenflaska, utan ett par löparbyxor, Lollo känner du dig träffad eller är detmöjligtvis  någon annan den här gången?;) Hur som helst så tog Mucklan beslag på dem och hon trodde att hon skulle komma på måndag, men ett tips till den person som glömt dem är att ta med sig ett bar extra ifall att hon inte dyker upp eller faktiskt glömmer att ta med sig dem...

Tack för den här veckan tjejor och tränare av motsattkön? Går väl att diskuteras kanske men aja.. ses på måndag:D

P.S. Glöm inte bort att Rickard och Lollo fyller år på söndag och Sanna på tisdag, tårta på måndag? D.S


Måndagsträning

Ja då kommer mitt efterlängtade inlägg nu när man inte har nått kvar att skylla på.

träning måndag 5/4 kl 1245 samling i torvalla. ta med kläder för inomhus och utomhus fys. troligen blir det bara ute om vädret tillåter.

Svara med ett inlägg om ni kommer eller inte så vi vet.

så inlägg två avklarat, lovar att jag ska skriva något mer nu när ni vet att jag klarar av det .

säg det, och få det gjort

sitter i skolan med hannie(muren vare va?). hon har pluggat väldigt mycket nu så ett stort plus till henne. vi ska snart på jävla akademi teori, låter lika kul som det är. är hur trött och hungrig som helst så känns som det kommer bli en seg träning sedan, men bara att göra det bästa av situationen!
ses senare älsklingar
pussar

MAT MAT MAT MAT MAT MAT

sitter just nu i skolan och det är väl inte så värst kul är vrål hungrig som vanligt. Det enda jag tänker på det är MAT förstås. Igår hade jag nog inte mycket ork för att träna och jag ville vila och det får man göra ibland. Eller jag vilade direkt inte jag pluggade och det gick inte så bra. Men iafl hörde att det var en rolig träning och det får man alltid höra när man själv inte är där. SUGER! men imorgon är jag åter tillbaka ifall ni vill ha mig tillbaka? höhö jag drev.




          ni får bestämma själva vacker eller väldigt ugly?
                                        HAHAHA

Glada tjejer + Dj. Gåtan


Snart är det måndag!

Bra spelat idag Rickard & grattis till vinsten.

Imorgon är det träning, jag längtar (mest till fotbollen). Funderar på att lägga ned handbollen och satsa på en fotbollskarrär alltså....
Sommarserien, ja tack!
Gör en Hanna:
Lollo?                                                            Ronaldo?

I Haninge men snart i LONDON!

Sug på den Emelie och Ida! [:
Tur att det inte var några matcher i helgen, för hur skulle det gå utan mig och Kim! HIHIHIHIHHIHI
Vi kommer ha det SÅ roligt, vad kommer ni göra i slaskiga Sverige?
Skämt o sido, var rädda om er för det kommer inte vi vara! Tre singeltjejer i London, hur ska det sluta?
Bli inte nervös nu Mucklan. Förhoppningsvis kommer vi tillbaka, om inte annat så märker ni det på onsdag [:

FUCK OFF NU DRAR VI TILL LONDON
PUSS OCH KRAM
/ BLADH, KIM & MALIN ♥
SO LONG SUCKERS!

I GÄVLE

bussen gick klockan 10.40 från centralen och vi kom till gävle vid ca 13. Vi tjockade oss på pizzan här i stan och sedan drog vi vidare till emelies syssling. Nu har vi suttit här i kanske 3-4 timmar och om en timma så drar vi till gävle station för att träffa alla andra och sen med tåget till FINLAND!  ska bli kul faktiskt. Vi får resan betald och boendet och gissa vi ska bo på hotell fan vad frääääscht!

FUCK OFF NU DRAR VI TILL FINLAND!
PUSS OCH KRAM

ems and ida


panik

Jag måste få skriva det jag känner men egentligen vill jag inte. Ni ser ju själva hur glad jag är ibland? och hur jag är på planen,träningarna osv. Jag PRESSAR verkligen mig själv och säger till mig själv 1000 gånger att jag inte får bli sur över något töntigt spom kan vara vad som helst, men egentligen vet jag inte varför jag blir sur?

Jag älskar verkligen handboll. Men för att tagga ner kanske jag behöver en paus? jag vet inte. Jag skäms så mycket jag vill inte vara sådan sur jävla människa och jag är ingen sådan i verkligheten. Är jag för trött? är det därför jag blir sur? eller vad är det? jag förstår mig inte riktigt själv. Jag vet att alla ni finns där men det känns som att jag inte "bryr" mig för at jag är sur. men det är klart jag bryr mig och det vet ni.

Panik panik panik... vill inte vara såhär längre, rädd att jag slutaer på handboll pga det. :(
Vi ses på måndag



HUGS

WHO IS THE WALL?

För att alla ska förstå så ska jag inleda inlägget med att vi ibland brukar inleda träningarna med lite fotboll. (Som vi förövrigt blivit grymma på och överväger att starta ett korpen lag) Men.. Vi har stjärnor, som i vilken annan sport som helst. Anfallsstjärnor (emelie), mittbacksstjärnor (vad är en mittback?..), backstjärnor (jag... NOT), målvaktsstjärnor (mato) sen har vi den finaste utnämningen. THE WALL. Och den som kniper åt sig den titeln är om och om igen.. Hanna "The Wall" Johansson.

Det är inte många som kommer förbi henne, inte ens skotten gör det. Man skulle kunna tro att vi ställt upp en mur framför målet för det är inte ofta det blir mål. Hon är överallt? Knas.

Jag tyckte det var roligt iallafall. Och målgesten *hoppar med händerna i luften*

ADIOS AMIGOS. Gillar er skarpt. Nu följer en bild för läsare som inte uppfattat innebörden av denna text.


en gladare Ida

Satan vad dagen gick fort och är så jävla glad över det orkar verkligen inte praktisera någon mera nu, är fan helldre i skolan och träffar alla mina unerbara vänner. Men imorgon är det sista dagen YEEEEEE! Har defnetivt varit gladare idag om man jämför med igår iafl försöker lägga allt bakom mig och som sagt jag behöver inte såna äcklen i mitt liv har tillräckligt med underbara vänner HANINGE HK ett exempel. Njtuer varje gång jag skriver i bloggen, fan det är ju kul att blogga och ett stort pluss är ju att man får dela den med HANINGE HK .

Snart är det middag sen är det att ta fram natur böckerna och börjar plugga suck. Det är typ trehundraåtioniotusen sidor och jag skämtar inte. Men idag när jag pratade med min såkallade handledare så sa han du vill väl inte jobba med det hära senare i ditt liv? Då svarade jag haha nej inte min grej direkt. Då svarade han då måste du plugga vidare och vad har du tänkr att plugga till då? Fan jag hatar den jävla fråga och som jag har svarat tusenmiljoner gånger jag vet inte.. jag måste snart börja tääänka på den äckliga fråga.

Juste idag när jag kom till min praktik såberättade dem att det hade varit rån på city cross i helgen och jag fick se bilderna på dem hoppas jag ser dem jäävlarna "en mamma på typ 40 år" stackars hennes barn om hon nu har några dem hade plockat på sig rejäla saker. Faaaaan! att man gör en sådan grej förstår jag mig inte på. Sjuka människor det finns. Ja! vi har ju konstanterat att det finns sjuka människor och jag hoppas att du tar åt dig!!!!!!!!!!!

PEACE AND HUGS


Tjo :)

Tänkte höra vilka som har lust å orka att heja fram våran grymma tränare/coach nu på söndag 28/03 han(Handen) har kvalmatch upp till 2:an.....
DATUM 2010-03-28
TID 14:00
PLATS Torvalla

PS.... vi kan väl ta det imorron men säg inget till honom utan dom som vet kan väl säga det till mej....


en sådan där tråkig dag

Jag får också säga att alla de senaste inläggen har varit fina. Träningarna har faktiskt kännts grymt bra senaste tiden. Bara att fortsätta såhär tycker jag.

Den här dagen kunde ha varit lite roligare. Vädret är grått och tråkigt och regnigt (dock bra för att snön ska fösvinna), sedan har jag haft redovisning i skolan, sen ska alla ledare och tränare i klubben på möte ikväll vilket jag inte är så taggad på, men det allra tråkigaste måste nog ändå vara att det inte är träning idag. Vilken tur att det är det redan imorgon. Men sedan känns de konstigt, ingen match i helgen! Kommer kännas tomt. Kommer bli rastlös. Vad ska man göra liksom?

Ses imorgon!

Måndag igen

Måndagar har aldrig varit någon rolig dag men nuförtiden har den blivit jättetrevlig...... Hhhhhhmmmmmmm  undra varför 


Ja nu vet jag Haninge HK dam/juniorer, som vanligt va det lika kul att träffa alla som kom till träningen och allt va tillbaka som vanligt mitt lag vann fotbollen lätt(Carro 5-1)
Bra tränat idag tjejer, fortsätter våra målvakter träna på detta viss så kommer dom att kunna gå ner i split å få benmuskler som en häst.......

Syns på Onsdag laddade

Vad är egentligen en vinst?

Klockrena inlägg, allihopa! I like the spirit!
Vill bara göra ett litet tilllägg. Vad är egentligen en vinst?
Att vinna betyder inte bara att vinna.. rent bokstavligt talat.

Jag ser oss som vinnare. Det har jag sagt förut.
Jag spelar gärna kvar i trean, jag har gärna gett Skogås en vinst i deras sista match för egentligen?
Hur fjolligt hade det inte sett ut för dem att sätta på sig deras fina guldhattar när de hade förlorat mot Haninge?

Grattis Skogås till er vinst. I serien och sista seriematchen mot oss. Och all lycka i division två.
Men i det långa loppet är det vi som är vinnarna.

Nu lägger jag Skogås på hyllan. För här ska det koncentreras på Haninge.
Världens bästa klubb, Haninge HK. You can't deny it.

Framåt ska vi, tillsammans, som ett lag, precis som denna säsong.


baaaaaaabes

Jag tycker hannas inlägg sa allt, helt jävla rätt. Fick höra massa idag och jag kan väll hålla med om att man blir trött på skiten, men vafan bry sig för egentligen? skitsnack visar bara avundsjuka, och på något sätt njuter jag nästan av att höra all bullshit.. bara att skratta åt det! =)

jag har sagt det miljoner gånger och jag säger det igen, detta måste vara världens bästa lag? det är bara lycka rakt igenom att vara med er. spelare, tränare och ledare gör allt perfekt! i lördags efter matchen var fan ingen grinig, vi vann ju dagen innan? humöret var fortfarande på topp! klart det hade vart skönt med ännu en vinst över dom men vafan, dom kan ju få vinna någon gång? ;) höhö


med er är jag alltid stark

bra träning idag trotts att jag var tröttast i världen, praktiken dödar mig!
ses på onsdag, love you


HEJ VÄNNER!

Blev tyvärr ingen träning för mig idag, fick ju ett av mina härliga migränanfall *perfekt*. Har varit på Rytmus hela dagen och spelat upp för jury (värsta idol typ haha)



är därför sjukt trött. Kände att de va ett tag sen jag skrev och så går jag in här och kollar alla söta inlägg och man blir alldeles varm i hjärtat haha :) fan vad vi har utvecklats som lag, helt sjukt. Jag känner mig faktiskt inte som minstingen haha fast jag är det :P. Alla är så himla underbara och varje träning och match är skitrolig. Handboll är som roligast när man spelar matcher som i fredags!

kramis kramis så syns vi på onsdag
//minstingen haha :P

jääääääääääääävligt stolta!

Dagen idag har varit chill orkade inte åka till praktiken så ringde och sa att jag inte så mådde bra. Jag sov bara tre timmar inatt och jag är inte ett dugg trött. Fan jag får ångest bara jag tänker på praktiken orkar verkligen inte mer, ska börja stå i bageriet imorgon, det är ju mycket roligare än att plocka upp varor iafl.
 På torsdag åker jag och ems till Finland för att spela snöbolls EM. Ska bli sjukt kul att träffa alla igen och spela, men fan jag orkar inte med kylan så jävla kallt det var sist, men man får stå ut.

Fan jag älskar varenda jävla träning mer och mer nu det blir bara bättre och bättre. Dock var jag ganska arg innan vi skulle börja eller det har jag varit hela dagen pga att man hör massa skitsnack som jag egentligen inte ska lägga ner min energi på utan bara strunta i det. Men det går ju inte eftersom jag har hört skitsnacket i många år nu det börjar faktiskt rinna över nu. Men hela grejen är ju bara AVENSJUKA inger mer med det..





FINNS INGA BÄTTRE ÄN HANINGEBRUDARNA! VI SKA VARA STOLTA ÖVER OSS SJÄLVA! JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLIGT STOLTA

Let them talk and we just continue to be awesome

Hört lite skvaller hit och dit. Carro verkar väldigt arg? haha. Men kan förstå att man blir irriterad om man hör skitsnack.. Men de är väl inget nytt direkt, right? Tycker inte vi ska lägga ner energi på om någon/några snackar en massa skit. VI vet hur bra vi är och de kommer andra förstå också, jag lovar. Vi är så sjukt jävla bra och vi kommer bli ännu bättre. De är ju att titta på alla träningar som vi haft senaste tiden, how awesome?!? Men vi ska inte sjunka lika lågt som andra lag. Vi behöver inte snacka skit för att bevisa någonting.
Vi har jävligt bra sammanhållning i laget. Vi peppar varandra, vi vill bli bättre och vi gör det tillsammans. Det kommer bara visa att vi får bättre resultat senare. Glädje och vilja är allt! Och vi har verkligen allt :).
Tack för att man får spela i världens bästa lag med underbara tränare och ledare!
Vi ses på träningen ikväll alla sötnosar!
PUSSS

USCH

HANINGE HK KOMMER HÄRMED ALLTID ATT HATA TURK-KLUBBEN SKOGÅS HK
NI ÄR ÄCKLIGA!


Hello :)

Vet att jag är jätteseg på att skriva och att jag är typ sist i laget :P
Men nu är ju faktiskt alla matcher slut och jag kände att det var nödvändigt att säga att jag håller med om allt fint om vårat lag som alla har skrivit i sina fina inlägg. Matcherna i helgen var jätteroliga, speciellt fredagen eftersom det alltid är roligare att vinna än att förlora. Men fredags hade vi också en underbar inställning under matchen och jag tror det var det som gjorde det extra roligt att spela.

Det måste vi fortsätta med!!!
Kram och godnatt <3

NI ÄR SÅ FUCKING BRA!

Denna blogg är så jävla härlig att läsa.. idag har det verkligen varit en seg dag bara degat hela dagen, man är så van att det är matcher på söndagen men nej icke idag och nu är denna säsong slut tråkigt tråkigt men nu börjar snart sommarserien som vi ska spela, sen drar det vidare till ekencup och maybe fler cuper? Ser framemot nästa säsong verkligen.

Jag kan sitta och skriva 100000000000000 gånger att ni är så fucking bra och att jag älskar er alla. Fan nu är det snart så att man börjar gråta här alltså. Är så fuuuucking glad att jag bytte tillbaka till HANINGE!

HAPPYFACE HAPPYFACE GILLAR ER SÅ FUCKING MYCKET! HAHAHA JA.. NU VET ALLA DET!!!!!!

PEACE


Tack för säsongen, tjejer

Herregud. Alla dessa inlägg får mig nästan att börja gråta, tårögd blev jag iallafall.


Jag tycker som Sanna, vi har verkligen utvecklats som lag den här säsongen. Alla känner varandra nu, vet hur vi är på planen och vi kan varandra helt enkelt. Vi har nu jobbat upp ett bra grundspel, vilket betyder att det kan bara bli bättre. Det spelar ingen roll om vi inte vinner mot Skogås damer eller inte, spelar inte heller någon roll vart vi hamnar i serien, vi är redan ett vinnarlag. Vi har klarat oss så himla bra och verkligen visat (på till exempel) Tyresömatchen hur bra vi kan vara, och det här är bara början. Vi kan verkligen spela som ett lag och ha roligt. Det gör mig så jävla glad! Jag tycker om alla tjejer, tränare och lagledare i detta lag och jag kommer aldrig, aldrig glömma den här säsongen när vi började spela tillsammans. Jag har fått underbara vänner. Det är så skönt att komma till träningen och bara glömma bort lite av vardagen, spela handboll, skratta och slita! Jag känner verkligen att jag utvecklats som handbollsspelare den här säsongen, det var verkligen gått uppåt jämfört med den sista säsongen med A-flick, hoppas att alla andra känner så också! Det är ni som kan göra en grå och trist vardag bra och värd att vakna för.
Nästa säsong kommer bli grym, nu ska vi visa alla vad vi går för!
Tack för en bra, givande och rolig säsong.
Louise

you know what i'm talking about

hello friends!

Kan inte någon lägga in lite bilder från i lördags? antar att dom blev superfina och jag skulle vilja ha dom :D
ses imorgon snygginar
pussssar

Haninge hk <3

Matchen i fredags var kanon. Gårdagens match var kul vi skrattade och kämpade men det gick som det gick jag är grymt nöjd med vår insats denna säsong. Tack vare tränare,ledare och ni tjejer gaaaaaaaah om jag inte hade haft så underbara tjejer som håller en på toppen humör och hjälper en, gäller också tränare,ledare;) så hade man nog inte fortsatt med handboll. Har liksom inte ens tanken att sluta för fem öre tack vare er alla! Och att vi åt tillsammans det är ju bara ett plus LOVE IT!

Tycker absolut det är jävligt kul att du MATO har kommit till laget och den andra snubben som jag inte kan namnet på höhö. Det är grymt att ni vill hjälpa och det tycker nog varenda tjej och framförallt Rikhard om, eftersom han känner att han icke vill vara ensam och det förstår man.

Sitter och tänker på just nu att tänk om jag hade stannat i spårvägen? Då hade jag missat er underbara tjejer och framförallt hur kul vi har tillsammans. Nej förfan vill inte ens tänka tanken, jag är glad att jagbytte tillbaka. LOVE

SES IMORGON!!! BIG LOVE


Bästa laget

Jag tycker att ni gjorde en grym match idag kämpade hela matchen, sen vill jag bara säga att de va riktigt trevligt att vi åt mat tillsammans innan match...

Shit....
blev tårögd när jag läste Sannas inlägg, va underbara ni när jag är så jävla glad att ni tillåter mej och va med i detta lag.... För första gång under alla mina år som handbollspelare så funderar jag på att lägga min skor på hyllan pga att jag hittat ett lag(ni) som är som mitt lag va när jag va junior på plan å utanför(de lilla jag varit med på). Jag har fått äran att ta hand om träna 2 st underbara målvakter. Jag har tränat dom ca 1 månad fast det känns som jag har tränat dom hur länge som helst... En sak ska ni veta att de är inte lätt att bara börja som tränare i ett lag när de är bara unga tjejer me med tanke på att jag är lite ja ja mycket äldre man känner sig lite utanför................................ Men inte i detta underbara lag jag vill tacka alla att ni har släppt in mej med öppna armar..
Shit nu räcker de här  pajar ju min image.....
Ha Ha Ha jag får ha kvar mitt skägg syns på måndag

Mato

Fighters

Vi borde vara nöjda som fasen med det vi har åstadkommit den här säsongen, på tok mer vinster än förluster och en jävligt bra sammanhållning. Jag tycker inte att siffrorna idag gjorde oss någon rättvisa, vi borde haft en jävla massa mer mål men vad gör det nu? Skit samma, bra, jävligt bra ändå.
Love u guys

Awesome.

Nu har vi allt spelat den sista matchen för säsongen. Slutspel och sommarserien är väl det som står på schemat härnäst. Men annars är det done, done and done. Jag är så grymt nöjd med säsongen som varit. Jag kom in lite sent och gjorde min första match i Östra hallen och gör även min sista match i Östra hallen. Då var det en vinst och idag var det en förlust. Men när man sitter och tänker tillbaka på det som varit, så blir jag helt.. ja jag vet inte. Tänk hur vi utvecklats som lag tillsammans under den här perioden. Tänker man så, så är även dagens förlust en seger. Vi har visat saker för oss själva, för varandra, för alla som för bara några månader var långt bort.

Och jag har aldrig, aldrig haft så roligt som jag haft den här säsongen och det är tack vare alla inblandade, spelare, tränare, ledare.

Och tänker man tillbaka. För ett år sedan var jag helt slutkörd både fysiskt och psykiskt. Jag stod vid den här tiden inför ett riktigt tungt beslut. Att sluta på handboll. Det var det enda som fanns där med tanke på hur ont jag hade. Men jag var envis och ville ge handbollen en sista chans. Jag smög mig tillbaka till min älskade modersklubb och jag är så sjukt glad för att jag gjorde det. För med er runt om mig så har jag ärligt talat inte kännt av mina benhinnor på hela säsongen.

Jag vet inte vart jag vill komma riktigt. Jag är bara riktigt, riktigt glad just nu.
Och det är allt tack vare er.

Ni är bäst, love you all. <3



jag lever idag

Sista matchen spelad och det blev en förlust, men vad fan gör det? Vi vann igår och jag är som sagt nöjd som tusan! Jag tyckte vi orkade och krigade på ända till slutet och det är det som räknas. Vi var bättre än dom igår, dom var bättre idag.. antagligen dagsformen som räknas! Två hårda matcher två dagar irad är inte alltid lätt men vi gjorde det bra. loooooove it!

Nu är det bara att träna på för nästa säsong och jag är redan taggad!
puss på er


Jag säger bara det!


BRA JOBBAT TJEJER!

Skulle sitta fint med en 4:e vinst mot gröngölingarna imorgon! Bra peptalk idag också, BRA TJEJER!
Ses imorgon, ladda om nu!


känns riktigt skönt..

Vilken match tjejer.. vi hade viljan, glädjen och framförallt ville vi krossa dem jäääävlarna och det gjorde vi minsann!  Ser verkligen framemot dagen imorgon, ÄTA MASSOR MUMS, sedan spela matchen mot skogås igen (ungefär samma lag) ska bli riktigt kul. Fightas är alltid lika kul, gjorde faktiskt det idag med min motståndare där på kanten hmm hon var inte så speciellt snäll och det är inte jag heller. Med mig leker man icke höhö.

PS. Rikhard skriv i bloggen och du ändå tittar in den varje dag! alltid lika kul när någon tränare/ledare vad som helst skriver!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SMILE :)

ses imorgon, TACK FÖR ATT NI FINNS


PEACE

SEGER!

Vad ska man säga? Den där vinsten var så jävla skön, vilken jävla lycka man kände på planen! Känns som att just nu skiter jag i hur det går imorgon, vi har en vinst nu och den satt perfekt. Klart matchen ska vara lika bra imorgon men jag är hur nöjd som helst iallafall!

OCH, till och med FUCKIT innan starten lät helt perfekt.. vafan har hänt? :D
JAG ÄLSKAR ER

hey ho

Öhhhh att praktisera på Wayne's är inte det bästa för mitt välbefinnande. Har bara idag förtärt hur mycket kaffe som helst, äcklig mozzarella, gamla tomater, varm choklad med extra mycket whipped cream, chai-koncentrat (bad choice), konstig skitdyr choklad/mandelmassekaka som legat i vasken, osv... Min mage är i uppror. Bli inte förvånade om jag tillbringar större delen av matchtiden på toaletten. (Hahahahah fräsch tjej!)

Tack till Mato som kom och köpte en latte! Välbehövlig pep-talk inför matchen. Jag är taggad!

Hoppas vädret blir bättre så att man kan springa ute utan att behöva bli drenched to the bones.
See ya sooooooooon pumpkins! ♥

Uppladdning

Hejsan hoppsan! Hoppas ni har börjat ladda för båda matcherna nu! Jag har försökt så gott det har gått hittills. Dock fick jag en överraskning senare på kvällen efter träningen igår. Fick en otroligt jobbig förkylning. Har stört mig lite i uppladdningen. Jag ska spela, ni kan bara stoppa mig om jag har typ 40 graders feber och ser ut att typ dö. Jag brukar nästan alltid spela som bäst när jag är sjuk, så det kanske är meningen att jag ska vara sjuk nu till matcherna? Förövrigt så tänkte jag ladda upp lite med att gå på lägenhetsvisning imorgon, så håll tummarna för mig!

Tagga tagga tagga! Glöm ej löpskor då Ida kom med ett sådant bra förslag att vi ska springa ute!

Adios Amigos!

sjukling:(

En vecka utan träning det är inte bra:( nu sitter man och hoppar på stolen för att man börjar bli så rastlös:O
känns som att man missar så himla mycket på bara en vecka det är sjukt:O men vad ska man göra är man sjuk så är man... Men sen jäklar då drar det igång igen med både handbollsträning och gymmet:P

saknar er tjejer;) puss och karm


GOKVÄLLO

TJENA!
 mina dagar där ute på praktiken är inte alls lika roliga som jag trodde de skulle vara, lite speciella människor finns ju gott om där borta. Spela match och krossa det är de enda jag har i mitt huvud just nu! Nu kommer äntligen dem efterlängtade matcherna vi alla har väntat på och det ska bli jävligt kul och se vad det kommer leda till sen? Blir haningebrudarna vinnare? SÅKLART, det ska jag se till iafl att vi blir.

Vill även säga att jag skulle vilja springaute, den korta rundan imorgon som uppvärmning skulle vara rätt skönt Vad säger ni era latmaskar hihi nejdå men visst låter det som en klok ide??!?!?!?!?!?!?!?!

ses imorgon gullrumpor

PEACE

Spagat-Lollo

Hei tjejor.

Det var en kul träning idag, jag hade så mycket energi så att jag skulle kunna spörta en runda till efter träningen. Typ. Var tvungen att varva ned i soffan, kommer att bli svårt att somna ikväll. Hur kan man få så mycket energi när man tränat som en stucken häst hela dagen. INGEN ANING.
Blev mycket imponerad av Kims vänsternia-talanger idag! Fan vad duktig du var Kimsi, borde fortsätta spela där ibland... Den här träningen var kulig, mitt fotbollslag vann (som vanligt då!). Och man var tvungen att skjuta på Mato (gåtan själv), vi missade nästan alla. Men när de satt så satt de där dem skulle!
I like you girls, see you on friday.
Längtar efter grekisk mat på lördag.
Pussipuss


ps. Vart var Glantz idag?

Underbara människor ;*

feber och ont i halsen, LAGOM TILL SLUTSPELET.. nej, här har man ingen timing med handbollen inte :/ Attans!

Jag kommer iaf å hejjar på oss!
För nu jäklar tjejer, tagga och så ska vi visa dem! :D

Pussar till alla er <3

happyface

Då är dem två träningarna avklarade denna vecka och jag tycker det har varit dem bästa träningarna på länge. Jag är så jävla glad på träningarna men när det väl kommer till matcherna så är jag inte så glad? vad kan det bero på? Jag vet att jag är inte de bästa självförtroendet men jag måste jobba på det och lära mig att man kan missa målet mankan  bli bort fintad osv. Tror det ligger någonstans där eller vad tror ni? Jag ska verkligen jobba på det eller jag ,försöker iafl. Jag har viljan och glädjen på träningar men inte alltid på match men jag jobbar på det. SJÄLVFÖRTROENDE!!!!!!!  Men nu i helgen ska jag visa mycket glädje och om jag missar find det gör man det ingår i handboll...

tack för att ni finns tjejer , ledare & tränare.
PEACE


Btw, ät ordentligt på fredag så att ni orkar..hihi

tränare till småttingar

hej världens bästa tjejer! hoppas träningen går bra just nu, själv sitter jag hemma och lodar. magen är iallafall lite bättre nu, illamåendet är iallafall borta.

Tänkte bara säga att min kusins dotter spelar i något av alla små lag, vet inte vilket men dom skulle behöva en tränare nu. så om det finns någon som är lite intresserad så skulle ju det vara super! hon bad mig fråga runt lite..

PUSSPUSSPUSS

Så många..

När jag var lagledare för F90 så var det knappt 5-6 spelare i snitt nere på träningarna ibland, då kändes Torvalla stor och det ekade nästan, men nu är det andra bullar. Det är härligt att se att träningsnärvaron är så himla bra!
Måste ge er beröm för det och för att de flesta av er är jätte duktiga på att höra av er till mig eller Rickard när ni inte kan komma.
Mitt minne är inte vad det har varit, förr höll jag koll på allt som hade med laget och alla matcher att göra, nu är jag glad om jag kommer ihåg vilken dag det är och till vilken hall jag ska åka till när jag sätter mig i bilen:( Vet inte om jag ska skylla på åldern eller att jag fortfarande inte vant mig vid att jobba heltid trots att jag gjort det i ett år snart.
Till helgen spelas de två sista matcherna i våra serier, mot Skogås bägge två. Rysare, får ta lite extra piller för blodtrycket innan, vet hur spännande det brukar bli på bänken. Tror att jag är den som är mest slut efter matcherna i bland.
Har i alla fall skaffat en ny videokamera nu så jag ska försöka killa Lasse under hakan och få honom att spela in någon av matcherna i helgen så vi kan ladda inför DJ slutspelet i april genom att kolla lite på oss själva.
Känns skönt att veta att vi redan är klara för slutspel annars hade jag nog inte pallat att vara med på matchen på fredag.
Om det var någon som inte hörde det efter träningen idag så står det fel tid på schemat när det gäller lördagsmatchen i Östra på lördag. Matchen startar 15:45 och samlingen är där i hallen 14:45.
För alla som kan komma och käka lunch i Handen är tiden bestämd till 13:00.
Nu måste jag gå och lägga mig, mår inte så himla bra, hostar mig igenom nätterna:(
Kram och god natt!!
Mucklan

:P

Rolig träning idag flickor! Ha det bra så ses vi på onsdag:P

Tjoho godnatt  /  Kim

Måndag = Träning

Tjoho alla glada! Kändes skönt med lite träning, även fast vi hade match igår. Jag behöver träningen för att tänka bort allt som har med skolan att göra. Känns som om jag är i skolan typ dygnet runt nu för tiden och om jag inte är där så sitter jag hemma med det. Så då är träningen perfekt, man glömmer allt annat. Träningen gick ju ganska bra ändå tycker jag. Kändes som om att saker och ting börja sätta sig. Matchen kändes bra faktiskt och vi i rosa laget löste försvaret rätt bra tycker jag nog.  Bra träning igen på onsdag hoppas jag. Och varför inte börja ladda upp inför båda skogås matcherna i helgen redan nu. Käka mycket pasta och andra kolhydratrika saker så ska vi nog se till att ha tillräckligt med enerig till båda matcherna ;)

Tjing tjong luftballong

söndagsmatchen;)

Ett oavgjort är alltid bättre än en förlust, och att ditt sista skott sanna träffade stolpen i stället för att gå in i mål är ju sån jävla otur.

Det är grymt tråkigt att sitta på sidan, jag hatar att göra det men inte så mycket att göra.
Men även om det är så jävla tråkigt så lär man sig grymt mycket, man ser verkligen allt helt annorlunda när man sitter på sidan. Man ser luckorna på andra sätt, man ser lägen man inte ser på plan, man ser misstag och sånt man kan göra bättre men även det som är så bra som vi borde fortsätta med hela tiden. Så att kolla på sina egna matcher är tummen ner och tummen upp.

Bra jobbat tjejer:)

puss och kram


Hej mina små kycklingar

Helt OK match igår, man kan inte alltid vara på topp! Men vi syns ikväll och så tar alla med sig ett glatt humör!

i efterhand

Säger som alla andra, kanske inte världens bästa match - men vafan skit samma! Tyckte vi var hyffsat positiva ändå, tror alla tänkte på att ändå hålla humöret uppe... det gjorde iallafall jag kan jag lova. Hoppas iallafall på två skit roliga och bra träningar nu i veckan och sen två grymma matcher i helgen! Tänkte också höra om vi inte kan typ äta någonstans innan lördags matchen, kanske i haninge centrum någonstans bara för att det är sista matchen? någon som vill? skulle vara mys iallafall!

puss på världens finaste tjejer <3
tycker det är dålig uppdatering av tränare och ledare, kom igen!

Positivist, ja visst:D

Skönt att få springa av sig lite så här i slutet av helgen och olidligt nära början på en ny vecka med nya härliga möjligheter! Kul också att det är en sådan härlig stämmning även här på bloggen, det ger en lite extra som kan behövas då och då:) Jag vill ge ett tack till Carro som idag under matchen faktist på pekade att det var bra att jag gick in i en lucka som hon påstod fanns där hela tiden. Även fast att jag fumlade med bollen och det inte vart mål så var det kul att hon uppskattade det:) Men måste säga att vi som lag är bäst!!
Ses imorgon älsklingar, puss och kram



.Å.H.F.U.C.K.I.T.!.

Okeeeej, kanske inte årets bästa match men SKITSAMMA. Det var inte så farligt! Det var mycket som gick bra, det var grymt försvar i perioder, härliga brutna passar av Annso och Sanna, supersnygga utkast av målvakter, grymma skott av Jessica, Sannas grymma kontring, Idas sista skitsnygga mål och mycket mer! Jag blev helt exhalterad i slutet, det var så nära att frikastet gick in... Iiiih! Det gör inget att vi inte vann, jag är ändå glad, som Jessica. Att jag spelar i världens roligaste och härligaste lag!
Jag hoppade upp och ned och skrek en jävla massa, min hals är lite skorvlig nu må jag säga. Men bra match annars tjejer! Nu ska vi tagga till Skogåsmatchen! Det är fight! Fast egentligen som vilken match som hellst (men en match som vi alla vill vinna jävligt mycket).
Ser fram emot en vecka med roliga träningar och bra spelade matcher.
Glöm inte att det är min och Rickards födelsedag om exakt 20 dagar! (dvs lov om 19 dagar för oss unga och fräscha människor)
Älskar er tjejer! GODNATT

FOTEN MÅR BRA :D

Vilken jävla nagelbitare! kände jag skulle skriva ett inlägg här, va rätt länge sen. Och nu ska jag inte fokusera på de som var dåligt utan jag skriver de som gick bra, inget pessimistiskt inlägg by bitterfittan här inte, tjoo hoo :D Jag tyckte fan att de gick bra, jag är skitglad haha. Måste lyfta Sanna lite till skyarna haha, hur fan fick du iväg de där skottet med vänster när du for in i väggen??? :D skitgrymt! idas japan typ som inte gilldes med fan va snyggt det var. Vad hände med kontringarna? några va skut snygga men antalet var ju helt klart under genomsnittet per match idag :) Men jag tycker ändå att det är vid såna här matcher oavsett hur de går om man deppar eller så som man fattar varför man spelar handboll, För fy helvete va kul det är! Ni är  grymma glöm inte det. Lollo gillar vårat tjejskrik där sista målet, ida va de va? :D haha :) fan att jag inte körde med leostrumporna då hade vi säkert vunnit haha :D

Nu ska jag fan käka macka o kolla tv typ
vi ses imorn :D

fan va långt de blev :S no-lifers som orka läsa hela :D haha

tjohoooo

match kläderna är på, nu väntar jag bara på skjussen från hannie! är stört taggad och ser fram emot att träffa alla, var ju liksom gaaaalet länge sen!? känner på mig att detta blir en bra match, det måste det bli. och vilket härligt väder vi har i stockholm nu förtiden, hoppas det här håller i sig så det blir fler härliga joggingrundor utomhus..!

TAGGA BABES

Nu kör vi!

Som sagt match imorgon mot Salem. Så det är bara att tagga till. Jag håller inte på med något dumt ikväll. Melodifestivalen har min kväll bestått av typ. Jag har faktiskt två anledningar till denna otroligt lugna kväll. Den ena är ju match imorgon och den andra är att jag ska jobba. Så jag kommer faktiskt komma till matchstart imorgon, för jag ska ju som sagt ta mig från råsunda till torvalla. Slutar ju ungefär då samlingen startar. Men jag tror ni klarar er utan mig på uppvärmningen. Men tagga tagga nu så ska vi allt se till att ta hem en seger imorgon.

Ses imorgon!

HÖGA HATTAR GUMMIPATTAR HEJA HEJA HEJA

Imorgon är det match, hoppas ingen håller på med något dumt ikväll för vi ska vinna! Puss på er!

LÖÖÖÖRDAG

Ja, jag ser att det är dålig uppdatering! Då får väl jag anstränga mig och slänga in ett inlägg..
Idag är det melodifestivalen, ska ni se? Jag gillare fan inte men får se ifall det blir så att man ser iallafall. Som sagt det är lördag idag, skönt. Mindre skönt är de att det snart är skola igen=hemskt. Men imorn är det ju söndag och då är det maaaaatch! WOHOOO. Vi kör på vinst i morn med va? klart som fan!
Simma lugnt ikväll tjejer!
peace

Walla habibi

Abo asså vad händer här då? Kom nyss hem från en bio rå, Alice in Wonderland typ. As häftig tjej den där Alice, önskar att jag var som henne fan. Dödade en skit stor drake, wookalamoka någonting typ. Skit tråkigt med ingen match imorgon ju! Fan walla man blir ju fatkid. Btw alla vet ju att jag väger 70 pannor, men vad fan gör det rå? FAN JAG TAR ER ALLA!  Sluta skratta den som gör det! Jag är fett serri med det här, fatta?

Sunshine

Soligt ute idag ju!

Tog en joggingtur med min hund och efter det gjorde jag fys,
så nu är man iaf sysselsatt mellan träningarna.

Kram på er alla!
/ Mysis

Mummmmmssssss

Bara så att alla vet (speciellt Carro), så sitter jag och mumsar på en Sun Rice!
Mumsigt värre måste jag säga, tänkte faktiskt köpa flera stycken så att vi kunde ha värsta Sun Rice-partyt på söndag men ja hade inte med mitt kort. Sikken otur för er mina små ponnisar!

svar på efterlysning

hihi, när jag imorse skulle leta i min väska efter mina skor så hittade jag tre stycken! men det konstiga är att din låg längst ner, under alla tusen klädesplagg jag hade med mig? jaja hannie jag har den. tar med mig den till akademin imorgon.

PUSS PÅ ALLA
ems


EFTERLYSNING

Haft en bra dag alla?
Tänkte bara säga att det var en rolig träning igår, särskilt fotbollen (haha). Söndag match, börja tagga!
OCH (!!!) har någon fått med sig en av mina inneskor hem? jag har bara en här, lite ledsen faktiskt.. TA MED DEN PÅ SÖNDAG OM NÅN AV ER HAR DEN!
nu ska jag plugga, typ.   HEJ

underbara



JAG ÄLSKAR ER ALLA

Vad sägs?

Borde inte Mato också få en inloggning till den här sidan? Han är ju mer inne i det är än både Mucklan, Rickard och Matilda, våra så kallade "ledare". Kanske har han lite mer fritid än de andra men han är trots allt vår målvaktstränare.

bara för att..

träningen var väll bra förutom, som alla redan sagt - alla tappade bollar. fotbollen dock var grym, kände mig som en superstar! dock förgiftade richards mat min mage rejält, ser fortfarande ut som jag är gravid? jaja när man vaknar imorgon bitti är alla bekymmer borta!

Ska även säga att jag håller med våra kanter, vi kanske glömmer dom ibland? dom är trotts allt jäkligt duktiga! Vill även säga att jag tycker att våran kära tränare borde uppdatera - jag vet att han går in och tjuvläser men inte uppdaterar, illa!

Nu ska jag sova, till ida: jag kommer också få IG imorgon!
pusspuss babes

ämne: SKÄGG


Det är frågan som vi alla ställer oss. Ska Mato låta skägget växa ut igen eller ska han fortsätta trimma ansiktsbehåringen till minimala längder? Tough one...

Yo homies

Fotbollen var kul, för att mitt lag vann. Passningarna var mindra bra, skärpning. Skulle uppskatta lite mer bollar ned till kanten, jag vet inte men får känslan av att vårat lag tycker att kanter är mindre värda?


Konstigt

Träningen var ju bra i sig idag, bra övningar. Dock var det nog väldigt många tappade bollar. Jag tar på mig mycket av det. Min arm och hand ville inte riktigt samarbeta med mig till en början. Min tejpning blev konstig så den kändes som om att den skulle åka av också så allt blev helt fel. Inget stämde riktigt. Men på matchen blev allting bättre. Då gick det galant. Då kändes det super liskom.

Måste säga att fotbollen var rolig idag som alltid!

Adios

SNOPP

skönt att träna igen, alltid kul att träffa alla - oavsett vilket humör man är så så får ni i alla fall mig alltid att skratta haha. Dock kändes det om om bollarna flög åt helvete fast jag hade havla klisterburken på händerna. Ett annat minus var ju min high five med foten med Emelie, känns som om jag backat två steg i mitt tillfrisknande. Tagga till matchen nu!!! eller nej nu ska jag i för sig käka macka, pusses och krams :)<3333



HAHAHA! :D

Vilken ROLIG träning

Var den inte toppen? Alla passar satt verkligen där dom skulle.... öhm! Och föresten så är Carro en mupp, varför i hela fridens namn skulle du springa hem? Retard!



Hej hopp gummi snopp

Tack för att du står på min sida Lollo men idag kändes det som jag avslöjade mig riktigt ordentligt under fotbollen, förlåt allihopa! x)

Mitt första inlägg btw! yeeey


Sorry...

Ursäkta om jag låter som världens bittraste gamla tant men jag undrar var tusan våra kantlägen är? Vad jag kommer ihåg har det inte blivit många avslut från kanterna när vi kört match de senaste träningarna. Jag försöker inte skylla på någon och säger inte att det inte är mitt fel - vi har ju ett gemensamt ansvar för vad som händer på planen som lag! Men jag tycker det är synd att vi inte utnyttjar bredden i laget i större utsträckning.

Förlåt om det är någon som blir upprörd över det här, det är inte det som är tanken... (Ibland funkar det faktiskt bra ändå!)

Nu ska jag gå och äta en välförtjänt energi-bulle. Hej!

17:50

Snart är det dags för träning. är det 17:50 som gäller med löpning innan eller? Jag tror det. Vilket innebär 17:37 eller 17:22 bussen? Vilken ska vi ta tjejor? Jag är iallafall taggad.

pusselipuss


LÄNGTAR

Längtar till träningen för att få träffa alla sötnosar mitt humör är inte på topp just nu och det är därför att jag fattar ingenting av matten vi håller på med juste nu och imorgon är det prov. Hur ska jag någonsin kunna klara det? jag önskade att jag var värsta nörden och kunde precis vad som helst SMART RÄTTARE SAGT!

Vi ses ikväll sötnosar

PEACE

HEJ IDAG ÄR DET ONSDAG!!!!

Träning ikväll tjejer, taggade? JA!! längtar efter er.
kjam

TJA LAGET

Bra skrivet Jessica G, jag kan sympatisera med det. Och Kristina, det kanske är bra om du inte kommer. Då kanske någon annan kan få glänsa för en gångs skull? Hahahaha skämt o sido! Jag hoppas alla kommer imorgon, eller? Jodå, eller? Jo men seriöst. Ell... Nej jag skojar. HUMOR!


lovers

En träning idag hade ju inte suttit helt fel bara för att få upp humöret lite. Men imorgon är det träning som gäller vilket jag ser fram emot, kommer bli great! Ska bara informera om att helgen den 26-28 mars är våra två landslagsspelare(jag&ida) och spelar snöbollskrigs EM i Finland så önska oss lycka till, höhö! Hoppas inte det är några matcher då?

Nu är det väll plugg som gäller hela natten, har typ prov(skriva uppsats på spanska) imorgon, på torsdag är det matteprov plus redovisning i 15 minuter och fredag ska jag lämna in en uppsats jag inte börjat med. känns ju skoj! ni som slutat skolan kan ju bara skratta er lyckliga.

pussar och kramar älsklingar

öööööh

En dag utan träning, är en dag då man gymmar!
Körde benpass idag på gymmet, kill me! Kanske ni andra slöhögar också ska börja med. Så imorgon kommer jag vara ganska mör när vi ska springa. Coooozy. Jag säger bara, bild innan löpning. Tack!
Idag är det exakt 25 dagar tills jag och Rickard fyller år. Kalas?

ouff

Känner mig sjukt trött, har träningsvärk i ryggen (?!) och har hur mycket plugg som helst den här veckan. Jag vet att det var tänkt att vi skulle ta en lagbild på onsdag men jag överväger ändå att stanna hemma från träningen. Måste plugga inför både matteprov och franskaprov. Kanske kommer ner imorn i alla fall, beror på hur mycket jag får gjort idag. Just so you know.

EN DAG UTAN TRÄNING?!

En dag utan träning är fan som att bli bländad av mörkret. Det är som att äta en macka utan smör. Det är som att släcka lampan när det blir för mörkt. Det är som att måla med vattenfärg utan att doppa penseln. Det är som att inte bli irriterad på spotifyreklamerna. Det är som att äta när man är törstig. Det är som att sudda med pennan. Det är som att prata utan ord. Det är som att laga ett hål i tröjan med saxen. Det är att duscha utan att bli blöt. Det är som att hoppa bungy jump utan att kissa på sig. Det är som att prata i telefonen fast man lagt på. Det är som att läsa kissies blogg utan att garva, de funkar liksom inte!

VILKA SKA VI TA I HELGEN!?


:'(

Vi får inte spela handboll idag, måste vänta ända tills imorgon, *tår i ögat*

HANINGEBRUDARNAÄRSÅJÄVLA BRAOCHFRAMFÖRALLTVÄLDIGTGLADA

Jag känner för att träna hela tiden och framförallt med haninge brudarna (Y)  men vi har ju träning imorgon så det kommer gå fort.. antar att vi också ska springa ute? Det har ju varit strålande väder sen helgen så det kommer bli skönt att springa ute. Träningen igår var sjukt rolig och jag hoppas på en sjukt rolig träning imorgon med.. Sen är det nära till helgen då möter vi Salem hemma IGEN YEAH :) väldigt taggad! 
Fast jag tror nog alla längtar till helgen efter ;) krossa krossa krossa

Peace and love


Tisdag...

Hur länge ska vi hålla på med den här kampen mellan Emelie vs. Malin? Jag tycker vi slutar nu för vi vet att rosa vann, och då säger jag efter fusk från båda lagen. Det gick jämt ut kan man säga då. Bara det att rosa var lite vassare i avsluten.

Jag kan säga att när jag nyss gick till tåget så kände jag av träningsvärk! Jag får ta det eftersom jag varit borta, så jag ska inte klaga. Men det var jobbigt att gå upp för backen och jag lovar att trapporna i skolan inte är att leka med, (tur att det finns hissar)..

Ses imorgon

Fuck it!

110 besökare med 650 klick! Inte illa det.
Nästa träning kommer alla, även om du har stukat tånageln. För vi ska ta en lagbild! Inte en när jag står med rosa tröja, pinsamt ju!
(Jag är på Malins sida, Malin är för snäll. Hon skulle aldrig fuska)

BRA RICKARD!

Duktig rickard nu har du skrivit i bloggen och det ska du fortsätta med ;) nu kommer jag på onsdag great (Y) höhö. Träningen igår var super kul mycket skratt. JOHAN OCH EMELIE HÄLSAR



PUSSS JAG ÄLSKAR ER ALLA

Handbollspuss


God natt, dröm om handboll.
(Observera Annsos psykblick i bakgrunden, inte att leka med)


För er obildade töntar

Handboll är ett bollspel som spelas mellan två sjumannalag (1 målvakt och 6 utespelare) inomhus och, i mindre omfattning, utomhus. Spelet går ut på att spela in bollen i motståndarnas mål. En handbollsmatch är 2 gånger 30 minuter för spel på högre nivå än junior. Handbollen föddes på Ordrups gymnasium i Danmark under slutet av 1890-talet, även om liknande spel funnits i Europa, Nordfrika och på Grönland sedan medeltiden. Herrhandboll finns med på OS-programmet sedan 1972 (ingick även 1936). VM i handboll spelas vartannat år.
Strandhandboll är en relativt ny form av handboll som har blivit populär de senaste åren. Den spelas på sand, men principen i spelet är densamma förutom att man oftast spelar med färre antalet spelare på planen.

Handbollen föddes i slutet av 1800-talet i Danmark.
Från detta utvecklades handbollens regler och spelsätt. 1938 spelades den första världsmästerskapen i handboll och 1972 blev inomhushandbollen en OS-gren. Sveriges herrar har som enda nation deltagit i alla världsmästerskap utom ett som varit i handboll (1938 - 2009)(ej 2007).
Handboll anses vara en av de äldsta sporterna i historien. Redan "de gamla grekerna" och även romarna ska ha spelat något som bär vissa likheter med dagens handboll.
Mot slutet av 1800-talet förekom handboll i sin nuvarande form i Uruguay, Tyskland och området som senare skulle bli Tjeckoslovakien. Då spelade man handboll som träning för gymnaster och som ett sätt för fotbollsspelare att hålla i gång mellan säsongerna - utomhushandboll. Spelet utvecklades ytterligare under början av 1900-talet i främst Danmark, Tyskland och Sverige, där det svenska namnet handboll gav namn åt det internationella handball. Det internationella handbollsförbundet International Handball Federation (IHF) bildades den 11 juli 1946 och har (2006) 150 medlemsländer.
I OS gjorde handbollen sin entré först 1936 i Berlin. Då var handbollen med som uppvisningsgren på en utomhusarena med elva spelare i varje lag. Därefter blev det ingen mer handboll förrän 1972 i München, då först var den med som officiell olympisk gren. Damerna fick vänta ytterligare fyra år tills de gjorde sin debut på den olympiska scenen 1976 i Montreal.


Hejhejhallå

Jag vill inte sälja något, jag är sämst på det. Jag tror på loppis!

Miss

Ingen närvaro för mig på träningen idag. Jätte tråkigt för min del faktiskt men min rygg pallade inte och huvudvärken har inte lagt sig. Sen att man är så trött att man inte vet vart man ska ta vägen gör inte saken bättre. Jag har i princip sovit mer än vad jag har vart vaken idag..
Men heeeyy, Vi ses såklart på onsdag och hoppas på en bra träning på med!
Nu ska jag sova igen hehe.
Sov gott grabbar, peace

Det Går Bra Nu

105 besökare på bara andra dagen? Kanske dags att kalla in sponsorerna nu! ;) Det blir pengar som går rätt ner i lagkassan, MYCKET ROLIGARE ÄN ATT SÄLJA NEW BODY OCH BINGOLOTTER!!

Duschproblem

Alltså, efter match och träningar är det ju bra om man duschar för annars luktar man illa, vissa kanske gör det ändå men inte lika mycket. I alla fall, jag har lite ont i benhinnorna så Mucklan smetade på någon smörja. Det är typ som tigerbalsam men 1000 gånger värre, kalla min tönt men den är grotesk. Smärtan kommer typ 1 timme efter så när träningen var slut började det bränna som fan, har dessutom ett sår på benet. Mucklan sa att det skulle bränna när man duschar men jag tänkte att "äh vad fan, så farligt kan det inte vara" men fan alltså, så farligt kan det vara! Kändes som att benen skulle brinna upp! Så jag försökte duscha utan att ha benen i duschen, det gick så där. Är glad att jag inte står i duschen längre för det var inte klokt. Jag tänker bojkotta den där skiten hädanefter.


krig

jag kan inte göra annat än att SKRATTA åt dig Caroline. Typiskt looosers som kommer på bortförklaringar när andra är bättre. Ni fuskade mer än oss och ändå vann vi?

Punkt slut Bladh!

VEM FUSKADE MEST?

den stora frågan hänger tung i luften. dum dum daaaah *dramatiskt ljud* haha

 Malin (gröna) vs. Emelie? (rosa)

själv står jag på Emelies (alltså de rosa laget :D) sida då eftersom ja vi va liksom hrm... bäst! :D

rättelse - kände att jag behövde förtydliga llite, det är ju inte malin och emelie som ligger i fight haha :D

 

Det känns bra

Då har man kommit tillbaka till handbollen och det känns grymt. Saknat det jätte mycket. Tummen höll för trycket så det ser ljust ut. Träningen var ju bra så det var ju bara att hänga på och köra. Lite ringrostig kände man sig, men som sagt alla var ju trötta så. Nu ska vi ladda ordentligt för de sista matcherna, så det är bara köra på nu på träningarna!

Och jag fortsätter väl med att malin fuskade mest på 20-20. Hon sparkade iväg den ut i korridoren. Det är INTE OK! Men jag ska inte klaga så mycket vi vann ju som sagt! haha

Ciaaao laget!

Bladhan

Redan 83 besökare, man kan ju säga att vi kommer bli kända, ASSÅ! Carro kommer bli den nya Kissie, du behöver inte söka något nytt jobb Carro. Från fiskaffären till proffsbloggare!
BORN TO BE A BLOGGER

HAHA- HAAndboll!

Ville bara skriva att ni/vi är underbara :D

puss på det!

Fusk och inget annat än fusk

Sluta tjaffsa emot Emelie, alla såg att du fuskade!


såhär efter en träning..

Ska börja med att säga att det var rolig träning idag. När jag gick till bussen ville jag bara vända och gå hem igen men när jag träffade er snyggingar så blev humöret på topp! kul att så många var där också, mycket roligare så trots att jag bara är en onödig målvakt. Sen Caroline Bladh jag fuskade INTE på 20/20, Malin slängde bort våran boll skiiiit långt två gånger och jag rullade iväg den typ fem meter!? Nej, det kallar inte jag fusk. Vi vann för att vi var bäst helt enkelt och du var liiite sämre!

Gillar att Richard har skrivit sitt första inlägg, GREAT! :D

Nu ska jag plugga tills jag dör, ses på onsdag!
pusspusspuss

RUN, FORREST, RUN!

Kul att få springa av sig på träningen! Hade en del energi kvar i kroppen efter att ha degat hela lovet, skönt att sträcka lite på de långa, vackra benen. Annars var det väl som vanligt, någon hade glömt vattenflaska, någon annan hade glömt trosorna. Skitbra att så många dök upp också! Blir mycket roligare handboll då, nyttigare också.

Har inte så mycket mer att säga än att målvaktstränaren var skitsnygg i sin nya, fräscha look! Tummen upp.

Ciao!

Äntligen

hurra äntligen har vi en egen blogg. jätte kul. super verkligen. nu kan vi alltid vara uppdaterade på carros alla händelser från buss turer till vilken outfit som gäller för morgondagens shoppingrunda. ja nu har jag iaf gjort mitt första av måååånga blogg inlägg. coach out, hugs and kisses! ;)


Måndag 2010-03-08

"Vanlig måndag" igen. Kul att se så många på träningen, kan ha att göra med att ni "småbarn" ( fan, det är ju helt sjukt att ni 93or är längre än mig och de flesta andra 90or men mendet är bara att leva med det) har slut på era sportlov nu och inte kan hålla på att vara borta och leka i pilkabackarna längre;) Nu sitter väl alla där hemma och väntar spänt på första inlägget från Rickard(?)!!!

Nu ska jag ta mig ett varmt bad, ses på onsdag igen & hoppas på lika fint väder som det har vart idag! Puss och Kram


Träningen idag

Idag var vi supermånga på träningen! Vi började med att värma upp med lite "svarteman" och "under hökens vida vingar". Jag blev jämt tagen bland de sista! Sedan värmde vi upp armarna med lite passningar och sedan gick vi över till målvaktsuppvärmning på Emelie och Malin. Vi körde lite övergångar som ska gynna oss kanter sedan de klassiska kontringarna. Vi utnyttjade det faktum att vi var så otroligt många så vi körde match (vi hade till och med avbytare). Först vad jag på det rosa laget sen fick jag byta till det gröna. Vi avslutade med 20-20, den som sätter 20 mål först vinner (man är två lag). Jag tror vi förlorade men Emelie fuskade som fan. Efter träningen fick vi banan och äpple! Jag åkte buss hem med Emelie, Ida och Josse. Ida var helt retard men tack för idag!

tejpad fossing :D

Lollo!!! Va fan tog du inte med rumpbilden?! :D haha

Skönt att vara tillbaka igen med tejpad fot och allt men de funkade ju bra ändå, grym träning, alla va goa o glada. Härligt med lite "nya" spelare också (säger jag som har förvandlats till en grottmänniska under min frånvaro, hänger inte med alls haha) skitkul i alla fall.

vad hände med lagbilden undrar jag, alla får ta o pallra sig till träningen på onsdag så vi blir fullt lag, ingen rolig lagbild om inte alla är med :D

massor av kramar <3<3<3

så carro nu har jag skrivit så nu finns jag också med bland kategorierna :D

bra jobbat tjejer:P

Det var en rolig träning i dag vi var riktigt många och då blir allt roligare:P
Men dom flesta var nog trötta i alla fall sega efter gårdagens toppen match;) själv hade jag ont i hela kroppen:P
puss på er // Elin

Dagens träning dåra


MÅNDAG

Vad bra att så många är här och skriver! Men om man vill att sitt namn ska synas under "spelare&ledare" så måste man publicera något!
Vi ses ikväll!

TOPPEN!

Äntligen kom jag in här på bloggen! Jättefin Carro!
Jag vill åxå bara tacka för igår, en helt underbar dag och händelserik match! Hoppas att det inte snurrar fortfarande i era huvuden - Hanna och Elin, utan att ni kommer på träningen ikväll.
Tack för de fina tulpanerna och vasen!
Ses i kväll!
Kram Matilda (utan h) :-)

ÅÅÅÅÅH FUCK IT!

7/3 - 10 var verkligen en dag att minnas hade verkligen jätte trevligt med er tjejer,ledarna och vår duktiga tränare :)  Matchen igår var superduper rolig och vi var superduper grymma. Nu fortsätter vi såhär tjejer så kommer allt bli kanonkul!

KJAAAM IDA


<3

Jag vill åka till Åhus!

LAGSEGER.

Finns bara ett ord som beskriver dagens vinst. det var en lagseger, rakt igenom. Så härligt att se, så härligt att vara med. ni är bäst!


MUCKLAN ÄR MED!

Jag hittade hit!
Tack Carro för utnämningen den värmer.
Går det någonsin att lämna er?
Skulle inte tro det, efter den här dagen blev jag helt övertygad om det.
Vilket lag man har.....tror banne mig att jag älskar er allihopa:)
Kram på er!

SUPERWOMAN!


Hon har varit med så länge jag kan minnas, så länge att hon minns att jag brukade leka lejon i målgården.
 Hon har nog sett alla (knäppa) sidor utav oss. Vad skulle vi göra utan henne? Jag vet inte, vi skulle ha varit dömda.
This I know for sure, inget lag har en bättre lagledare än oss. Hon daltar fortfarande lite med oss men vi börjar bli lite självständigare, men helt självständiga kommer vi aldrig vara så länge Mucklan är med. Men det är ok!
Vi behöver bli ompysslade då och då.
Hon är superkvinnan som alltid ställer upp! Hon har ett så stort hjärta <3
WE LOVE YOU!


INFORMATION

För er som undrar vilka häftiga flickor vi är så är vi ett par tjejer blandat från 94 upp till 90.
Vi slogs ihop förra året trots att vi inte kände varandra innan eller hur alla spelade så har det gått förvånansvärt bra! Egentligen var DJ-serien och damserien till för att lära känna varandra och spela ihop oss, det slutade med att vi gick upp i division ett med DJ-laget och vann den serien och vi har hållt oss i toppen i damserien. Några matcher vill man bara förtränga men idag kändes det som att allt var möjligt, vi är duktiga tjejer! Dessutom känns det bra att vi har fått en riktig målvaktstränare, underlättar en del för Rickard också. Det tråkiga är ju att vi 90or (jag, Annso, Kim och Josse) blir tanter i år och får inte spela som damjuniorer något mer, det hade varit kul!

HANINGE HK I ALL ÄRA!

Känns inte som om att jag måste förtydliga vår vinst på något sätt, känns ju som en glasklar seger och hela dagen har vart hur grym som helst! :D (Kunde i och för sig inte ha väntat mig annat med tanke på sällskapet och den goda mat som serverades) Måste säga att idén om en lagblogg kanske inte var så dum ändå. Jag har ju idag lärt mig att ta och ge kritik är viktigt så i alla ära. Jag tar på mig den tråkiga och negativa inställning jag hade. Bloggen är ju perfekt, här kan ju alla komma till tals oavsett om man är blyg eller inte och som sagt vore det nog bra om våra tränare och mucklor fick reda på bloggen så de kan få läsa om våran "karriär bakom kulisserna";) Fan, Blondinbella får ju konkurrans på HÖG NIVÅ numera!

Tack för idag, Ses imorgon! Puss & god natt


TILLÄGG!

Jag sände ut till Mucklan, Mathilda, Rickard och Lasselaptop samtidigt som till er! Så de vet om, om det bryr sig är en annan femma, haha. Borde det kanske finnas en hemlig "kategori" för den som är blyg och vill få sitt ord sagt?

THANKS

Måste bara säga att jag tycker designen är mycket fin nu, bra jobbat Caroline Bladh! (vad jag vet).

Sen tänkte jag passa på att tacka våra mucklor Anneli, Mathilda och Sussie som så snällt fixat allt idag.. Jag tycker det var super mysigt! Richard kan också få ett tack för att han tog oss till seger!(?) Någon bör kanske berätta om bloggen för dom, känns dumt att tacka dom när dom inte har en aning om detta? höhö. Grymt spelat idag tjejer, idag var det bara roligt. Hoppas det fortsätter med den här inställningen nu!

pusspusspuss

GOODIE

Jag får väl också ta och skriva så Carro blir glad. ;)

Vill börja med att säga att dagen har varit bra. Fler sådana här dagar behövs. Matchen var inte så dålig den heller kan jag säga. Både jag och mucklan hängde knappt med i början när ni gjorde så många mål, men vi klagar inte. Förslaget som kom upp på bänken mellan oss var att vi kanske alltid ska ha sådana här uppladdningar inför varje match, eller iallafall när matchen är sent på kvällen.

Till alla i lagets glädje eller sorg, ni får välja själva, så tänkte jag komma imorgon se om min tumme håller. Jag hoppas på det iallafall för jag vill verkligen spela. Så vi ses imorgon laget när jag kommer lite sent som vanligt!

// Jossse

HANINGE - TYRESÖ

Ja det var en jävla skön vinst vi fick till. Ett jävla skönt spel också, allt bara funkade (nästan allt), vi var glada och vi visade det, fan vad fula motståndarna blev när de förstod att de skulle förlora. Typ efter första fem minutrarna! Så ägda, och knäckta. Ha-ha.
Vi hade viljan och vi satte matchen där den skulle! Kändes jävligt bra måste jag säga.
Nästa match är mot Salem, och det kan ju inte gå dåligt, inte efter det här... Ellerhur tjejer? Sen vet vi vilken match som vi verkligen ska tagga för. Tagga!
Ni var bäst idag, tack för en grym avslutning på lovet.

PICS PICS PICS

Har en massa bilder på min dator från olika tillfällen som jag aldrig orkat göra något vettigt med. Riktiga skönheter är vi ju! Här är några från Eken förra året :)

!

Vi behöver verkligen en lagbild tjejer!


AWESOME

Fan illamåendet och huvudvärken sitter i fortfarande, har nästan en kissie överläpp men fasen va skönt det var med vinst. Det är värt varenda liten skada :D. Tack för en underbar dag med hela laget och glöm aldrig att vi är AWESOME! puss my lovers
xxxx HANNIE

SÖNDAG

Förlåt för strulet med den andra, förstår inte riktigt vad som hände men nu använder vi oss av denna: haningehandboll.blogg.se!
Idag har vi haft en heldag hos vår minilagledare Mathilda sedan klockan 10:00 för att prata igenom saker, typ som "utvecklingssamtal" och sånt, mycket prat blev det i alla fall och alla var med på den roliga idén att starta en lagblogg! Vi fick frukost, lunch och lite annat smått och gott, tack för det! Runt halv 4-tiden började hela laget bege sig mot hemmaarenan Torvalla. Vi värmde upp såklart och klockan 17:30 drog matchen igång. Vi mötte Tyresös damer som ligger 3:a i serien, vi låg 6:a (numer 5:a). På senaste tiden har det inte gått så bra i damserien (dessto bättre i DJserien som vi redan har vunnit!) Vi har börjat hänga med huvudena osv bara för att motgångarna kommer, men man måste kunna spela bra i dem också och idag blev det minsann inga hängiga huvuden. Vi började matchen helt awesome, som vanligt blev det lite lamt i mitten men de lyckades aldrig leda över oss och vi kammade hem segern med 23-19! Bra spelat brudar <3

WUHU

23-19 till Haninge HK mot Tyresös damer! Det var det inte många som trodde va? ;) Bra stämning matchen igenom, snygga mål och kanonräddningar av vår goalie Emelie!

Riktigt bra spelat idag, tjejer!
Keep it up!


OYES

FÖRSTA INLÄGGET SKREVS AV EMELIE FORSBERG!

RSS 2.0