Så många..

När jag var lagledare för F90 så var det knappt 5-6 spelare i snitt nere på träningarna ibland, då kändes Torvalla stor och det ekade nästan, men nu är det andra bullar. Det är härligt att se att träningsnärvaron är så himla bra!
Måste ge er beröm för det och för att de flesta av er är jätte duktiga på att höra av er till mig eller Rickard när ni inte kan komma.
Mitt minne är inte vad det har varit, förr höll jag koll på allt som hade med laget och alla matcher att göra, nu är jag glad om jag kommer ihåg vilken dag det är och till vilken hall jag ska åka till när jag sätter mig i bilen:( Vet inte om jag ska skylla på åldern eller att jag fortfarande inte vant mig vid att jobba heltid trots att jag gjort det i ett år snart.
Till helgen spelas de två sista matcherna i våra serier, mot Skogås bägge två. Rysare, får ta lite extra piller för blodtrycket innan, vet hur spännande det brukar bli på bänken. Tror att jag är den som är mest slut efter matcherna i bland.
Har i alla fall skaffat en ny videokamera nu så jag ska försöka killa Lasse under hakan och få honom att spela in någon av matcherna i helgen så vi kan ladda inför DJ slutspelet i april genom att kolla lite på oss själva.
Känns skönt att veta att vi redan är klara för slutspel annars hade jag nog inte pallat att vara med på matchen på fredag.
Om det var någon som inte hörde det efter träningen idag så står det fel tid på schemat när det gäller lördagsmatchen i Östra på lördag. Matchen startar 15:45 och samlingen är där i hallen 14:45.
För alla som kan komma och käka lunch i Handen är tiden bestämd till 13:00.
Nu måste jag gå och lägga mig, mår inte så himla bra, hostar mig igenom nätterna:(
Kram och god natt!!
Mucklan

Kommentarer
Postat av: bladh

vad duktig du var nu mucklan! <3 krya på dig!

2010-03-16 @ 11:59:13
Postat av: ems

du är bäst mucklan! hoppas du blir frisk nu<3

2010-03-16 @ 23:13:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0