Matchen mot Huddinge

Skönt att vi vann trots en tragglig start på matchen och om vi vet vad vi ska göra, varför inte göra det på en gång? Tycker jag verkar smart! Hur som helst, skönt med vinst! Puss på er.

Matchreferat typ?

Har nyss beskådat mina tjejer spela en helt sjuk match, kan mycket, mycket väl varit den mest spännande matchen jag har sett, någonsin typ. De som inte vet vad jag snackar om så pratar jag om Ungdoms SM (för 92or till yngre) som spelades i Torvalla i helgen. De som kommer 1a och 2a i gruppen går direkt till steg 3 och 3an och 4an till steg 2. Sista matchen spelades mellan Haninge HK - HK Opal, matchen gällde platsen till steg 3. Vi ställer upp med ett lag av sammanlagt 11 spelare varav 2 målvakter, vilket ger oss två avbytare. Vi har dessutom lånat in en 95a och en 96a som aldrig har spelat med oss förutom några träningar innan (de är små, väldigt små) dessutom varav en ny spelare som har spelat för länge sedan men nu kommit tillbaka som även hon fått några träningar till att få tillbaka känslan. Haninge leder matchen igenom med ca 2-3 bollar upp för Opal. När det är ca 3 minuter kvar så har Haninge riktigt svårt att hålla nerverna i styr och Opal reducerar till lika när det är 30 sekunder kvar av matchen. Vid det tillfället var Opal redan klara för steg 3 för de hade, hör och häpna, 1 bolls målskillnad sedan tidigare matcher. Något behövde göras så Hanna klev fram, trots punktmarkering (i alla fall försök till), stegade förbi sin motståndare, såg sin chans i en viktig lucka som hade skapats i mitten. STRAFF! Ja det blev straff med 5 sekunder kvar av matchtiden. Inte en jävel som ville lägga den och det kan jag säga att det hade inte jag heller hade velat. Rickard (vår tränare) frågar 96an vid namn Ronja om hon kan lägga en straff, hon svarar: ja. Så Ronja ska alltså lägga straffen, det tar ca 30 sekunder innan domaren ens blåser i pipan för att låta henne få lägga straffen. Hon gör en liten skottrörelse innan hon släpper bollen på riktigt, MÅL! 2 sekunder efter det står det period 2, 25:00 och tavlan ger ifrån sig ett löjligt ljud som inte hördes för publiken var helt galen, matchen var slut. Tjejerna var skitglada och alla som hejade på Haninge antagligen. Sitter hemma nu men är fortfarande helt skakis, det var bara så jävla kul att se. Alla var superduktiga! Sög så jävla hårt att bara få stå på sidan av bara.

Handboll är en så jävla härlig sport för allt kan fan hända.

STEG 3!!!!!

FAN VA STOLT JAG ÄR TJEJER. VI ÄR GRYMMA!!

o to the m to the g !!!


GRATTIS!

Grattis vår älskade, underbara, extramamma, lagledare och glädje Anne-Lie "Mucklan" Iffland! Jag talar nog för alla med det här inlägget. Du är så sjukt bra på alla sätt och vis och jag hoppas verkligen att din dag kom lite i närheten av hur bra du är, för då fick du bannemej en riktigt bra dag!

Vi ses imorgon igen hoppas jag, träning igen! Då ska du få en bamse kram!

Well done girls!

Bra spelat ikväll, även om vi inte vann så kändes det rätt mycket som en vinst!
Dags att dra igång bloggen lite igen för snart finns det mycket att snacka om för då drar serien igång, som vi har längtat! Puss på er <3

RSS 2.0