ahmen tja

Kul tiny att du håller bloggen vid liv!
Hade skrivit ett rätt långt inlägg men de raderades=jag orkar inte skriva om.
Kortfattat: Jag är nu på västkusten och har det bäst. Kommer nog inte hem igen. Har tränat dom senaste dagarna så lite duktig känner jag mig. Åland snart, taggade? Jag tycker iallafall det ska bli kul att lira lite handboll igen. Längtar dock jäääävligt mycket till alanya som jag åker till dagen efter vi kommer hem från åland=jag är nöjd.

Hoppas ni har det bra.

peace


Hellow

Kan faktiskt stolt berätta att jag faktiskt TRÄNADE igår! Sprang till jobbet på morgonen och sen gymmade jag med Krister på kvällen. Vi körde Krav Maga, en israelisk kampsport som de använder i lumpen. SKITKUL men jävligt jobbigt! Och ännu jobbigare om man fått oturen att hålla padsen när min bror kör sina super-sparkar. Men det är bra träning. Jag har inte hunnit träna så mycket mer än vad jag gjorde igår. Sprungit ett fåtal gånger tidigare, bl.a. till jobbet i Tungelsta. Men det är så jobbigt att springa med ryggsäck så jag har inte orkat. Och på kvällen är man helt slut så då orkar man inte heller. Sen är jag faktiskt fortfarande inte frisk, har varit förkyld sedan... juni? Love it.

Nu ska jag gå och tjocka mig lite på gammal födelsedagstårta. Herrå!

iiiiiih!

Kollade igenom ett album på facebook med en massa handbollsbilder och kände hur hjärtat började slå fortare. Fan, nu vill jag börja spela handboll igen!

Skitäcklig Ketchup

I ain't into Mato.

heej

längesen nu! Slänger in ett inlägg för sannis var så gulligt :).
Livet leker, det är sol, börjar få lite färg. Slutade jobba för ett tag sen, as skönt. Har bara chillat med vänner sen dess. Åker till smögen nästa helg och kommer hem helgen innan åland. Sen är det ju åland och det ska bli skönt att få lira lite handboll igen! Sen åker man ju till turkiet direkt efter det, ja det kan inte bli så mycket bättre.
Sitter hemma hos annso nu och det ska bli lite film här, mys. Imorn blir det bad med girlsen och sen får vi se vad helgen bjuder på. Vi har lite planer, hehe.
Ville bara säga att jag saknar er och vi lär inte ses förens veckan då vi drar till åland. Ha det så gött nu och lev livet. Me love you

/ H

35 grader? eller var det 45?

Hej alla!
Först och främst, här var det dött? Och second of all, hur är det med er alla? Hoppas ni alla har en fin sommar, ja ni kan ju inte klaga på vädret i alla fall. Just nu är jag i skärgårn och hade planerat att vara här så länge det är så här fint väder. Havet svalkar ju riktigt bra så här har man ingenting att klaga över.Och ett tips.. Spring inte halv elva, när solen nästan står högst upp på himlen och det inte finns ett moln på hela himlen. Och speciellt inte när det inte blåser något och speciellt.. ja. Ni förstår nog. Nej vänta tills efter Allsång i kväll eller någonting i den stilen. Det hade jag tänkt att göra. För sist på femman DOG jag typ, bokstavligt talat.Nej jag ska ut ikväll igen och springa lite långa intervaller med Jocke och Uffe hade jag tänkt. Jag längtar stört mycket till Åland. Få känna på lite boll igen och spela med alla er! Fysen får vi ju på köpet, men det är ju ingenting nytt. Jag tycker alla kan skriva ett litet inlägg så vi vet vad ni alla har för er! Saknar ju er lite. Vi ses igen om några veckor. Någon som vet exakt vilken vecka vi drar igång igen?
A, juste, ni får inte glömma vilka det är som kommer vinna trampbåt racet i år. Om det blir något sånt?
Jo, i alla fall, det är jag och Carnicle.
'
WATCH OUT! (försökte få till stycke indelning, men det ville sig inte så det är därför det ser ut som det gör)

RSS 2.0