positivt yee

haha elin då hade du inte velat vara mig i veckan. Jag som har legat i min säng och ruttnat och försökt att bli frisk och jag mår bättre tack och lov. Lite ont i halsen har jag men det har jag helldre än att jag ligger i sängen helt död.

Fan jag vill också spela nu varför händer allt roliga när just jag ska vara sjuk. Men iafl kämpa på nu så tar ni notlob fett fult namn men aja.. skriv sen hur det gick.. håller tummarna här hemma..

peace

Sommarserien:D

Nu vill jag inte sitta still längre, är så trött på att plugga kan inte koncentrera mig:O Vill bara åka iväg och spela nu :) Det ska bli kul är taggad:p vi ses snart tjejer:D

puss och kram på er<3<3

sämsta veckan i mitt liv

Idag är det tredje dagen jag är hemma från skolan och jag känner mig så mycket bättre om man jämför hur jag mådde i måndags. Det blir ingen träning ikväll heller för min del. Men jag ser fram emot att bli frisk än att må halvt bra och träna. men jag känner verkligen att jag saknar er och att träna, känns som att jag typ är isolerad här i mitt hem och inte kommer ut och inte kan göra någonting rätt äckligt sådär. Och imorgon.. vad missar jag då? jo match mot bolton fan vad tråkigt.. men ni kommer absolut att vinna bara ni har viljan så kommer allt gå galant! Jag hoppas att jag kan komma och kolla på matchen men jag tror inte jag är tillräckligt bra för att åka och kolla så jag hoppas ni vinner utan mitt stöd tihi..

Lycka till

pussar och kramar


YO

Hittade en massa sms i utkastet på min mobil som egentligen skulle ligga i inkorgen hos Rickard och Mucklan. De verkar inte ha kommit fram, eh... Skulle iallafall säga att jag inte kommer på träningarna den här veckan. De senaste dagar (särskilt igår och förrgår) har jag pluggat sönder inför idag,  och känner mig fortfarande inte helt förberedd. Men det får bära eller brista. Och på onsdag ska jag på möte med kommunnämnden så kommer inte då heller.

Förstår om jag inte blir uttagen till matchen på torsdag. Vet ändå inte hur fit for fight jag kommer vara. Annars ses vi i hallen nästa vecka? Eller hemma hos Matilda om vi ska åka och våldgästa henne och little Melvin.

Herrå!

så ska man bli sjuk också..

Kände redan i halsen och att jag började hosta mer och mer när jag var påväg hem från erikdalshallen igår. Fan! jag vill inte bli sjuk nu och framförallt har jag verkligen inte tid med det heller eftersom det är sjukt mycket i skolan nu, Och så vill jag självklart hålla igång med att träna! Hostade hela jävla natten så jobbigt! Sov inte alls många timmar i natt så jag stannade hemma från skolan.

Jag har känt mig lite konstig hela helgen faktiskt, började med i fredags att jag svimmade och det var sjukt läskigt. Men det beror nog på mycket stress. JÄVLA SKOLAN! Men fan jag hoppas på att bli bättre imorgon, men ingen träning ikväll iafl vilket suger bbbbbb. Och jag såg idag också att vi har match mot bolton på torsdag! Men jag ska äta mycket c-vitamin hihi.

Tack för i helgen och som ni vet så: ÄLSKAR JAG ER!



hata söndagar

nu är serien så slut som den kan bli och jag är nöjd med vår placering. matchen igår mot tumba kändes skit bra, speciellt försvaret. tycker det blivit så mycket bättre på jätte kort tid! har inget mer att säga just nu men trivs med er, skulle jag kunna så skulle jag fan vilja ha er runt omkring mig hela tiden för ni gör mig så jävla lycklig. nu ska jag sova tror jag.. är sjukt trött och har åångest för skolan imorgon. usch!

pussar på världens bästa människor

<3

Vill bara att alla ska veta hur glad jag är just nu. Hur glad jag är över att spela i detta underbara lag. Handboll hara aldrig varit så här kul och när man tränar/tränas och spelar med er så kan det liksom inte bli bättre. Som den här matchen t.ex. Det spelar nästan ingen roll om vi förlorar med tio bollar för glädjen på planen finns där och det är så jävla härligt. Tack för att ni finns gullepluttar :)
haha kramis<3


?

Fan vad otippat att Tumba vann över Gustavsberg!?

Tjaaaa

Bra jobbat idag tjejer vi är super stolta över va ni har presterat den senaste tiden... Tittade in på resultatet på slutspelet å ser att Tumba vann med 28-19 mot Gustavsberg... Tack för en trevlig helg syns imorron

Vinst 19-15 mot Bajen

Riiiiiiktigt najs, girls! Nu är väl alla ute och roar sig medan jag sitter här hemma och pluggar :( Men jag är nöjd ändå, var kul att spela match igen. Och att vinna! HIHIHI! Sorry att jag missade japanen, trodde vi skulle rulla ett varv till... Synd att Annsos jappe inte blev godkänd, det hade kunnat make up for my mistake (A) eheh..
By the way - Bra pepp både från bänken och på plan! Gillar't.


Grattis Elin till Matchens Lirare och grattis Carro på 20-årsdagen!! ♥


Imorgon får vi tagga till igen, Tumba ska fan inte få det lätt.
PUSS!

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Carros födelsedag! HURRA HURRA HURRA!


Slutspel!

Imorgon gäller det tjejer! Läste precis resultaten från kvalmatcherna. Vi får möta Hammarby. De vann över AIK med 5 bollar. Jag tycker det var en liten överraskning, hade nästan förväntat mig AIK-vinst. Men se där ingenting är omöjligt så vi tar och vinner alla mtcher och kommer till final! Vi kan om vi vill och vi har som sagt inget att förlora, vi har bara allt att vinna.

Vi ses imorgon laget, taggade till tusen!

FEST!

Hej hej:) Eftersom att vi kommer spela så jävla bra i helgen och inte kan fira det riktigt ordentligt så har jag och carro fixat en fest för hela laget... nja, kansek inte riktigt för den anledningen men jag, caroline och lisa, en kär vän till de flesta, fyller år tät inpå varandra och har därför beslutat oss för att fira detta tillsammans. Vi firar våra födelsedagar den 1 maj(min riktigt 20års dag) i ribbyskolans matsal 21.30! Alla i laget är välkomna dit, så boka in det redan nu. Medtag egen dricka kan vara bra, det lär bli mycket dans och då blir man turstig kan jag lova:P
Puss & Kram så ses vi på fredag!:D


Ont i rumpan JA

Det var länge sen vi fick skrika fuck it, det är på tiden nu. Jag vill spela match match match! och vinna vore NICE också.
Jag har träningsvärk efter 2 dagar på gymmet. I ryggen, magen, RUMPAN och benen. Min rumpa gör så jävla ont så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Hoppas på en allt inte för lång löprunda idag.
adios ocg Gratz to tomato!

GRATTIS!!!!!!!!

DET ÄR INGEN VANLIG DAG, FÖR DET ÄR MATOS FÖDELSEDAG HURRA HURRA HURRA!
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN HOPPAS DU HAR DET BRA!
SES IKVÄLL PÅ TRÄNINGEN!

//// Idaa

Hej Träningsvärk!

På idrotten igår hade vi styrketräning och idag är jag heeeeelt mör. Var ganska trött på träningen igår, verkade som om alla andra också var det mer eller mindre? Synd att så många är sjuka, hade velat köra match! Hoppas ni blir bättre till i helgen i alla fall. JÄVLAR VAD MYCKET STRYK VI SKA DELA UT!!!

PluGGpluggPLUGG :(

Nu blir jag ledsen ju,
har i princip alltid något plugg som måste göras,
därför har jag inte kommit på träningarna,
för att har vi inte inlämning samma dag som handbollen,
så är det ett stort arbete precis innan.

Precis som idag, så kan jag inte ens komma till AnneLi
Förlåt tjejer! </3
/ My

helg <3

Efter väldigt mycket plugg och väldigt lite sömn denna vecka så känns det jätte skönt att få helg. I helgen ska jag verkligen slappna av och inte vara så stressad som jag vart denna vecka. Är verkligen helt slut och jätte omotiverad till allt. Men jag behöver få lite sömn och sen känns det nog bättre.
tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag börjar de sista timmarna med ännu lite pluggande innan kvällens planer.
Tycker om er.
kramis
/ hannie

just idag är jag stark just idag mår jag bra

fan jag vill träna handboll nu! jag vill spela match nu! jag vill ha lagmys med laget nu! jag vill allting nu äntligen är det helg så jävla skönt. Men jag har fortfarande det jävla äckliga ordet att göra. PLUGGA OFCOURSE!
Men jag hoppas vi alla ses på söndag? det vore en mysig ide hoppas på strålande väder då vi kan sitta ute och ha piknick? eller spela fotboll? ha en bra fredag och lördag så ses vi på söndag förhoppningsvis.

adios mis amigos amore amore

Yeeeessss

Fan va skönt att bloggen komit igång igen har faktiskt saknat den lite........

Bra träning idag fast vi var så få, kul å läsa inlägget att ni gillade de vi gjorde idag

Kramizar syns på måndag :):):):):):):):):)

Amigos.

Jag inleder inlägget med att be om ursäkt för att onärvaro (säger man så?) slet på jobbet. Men ska ge mig ut på en fem-kilometare imorgon hade jag tänkt, om det är någon som vill joina så hojta. Men annars var det kul att se inläggen om försvarsspelet. Och jag säger det igen, vi kan till och med ta Skuru i en eventuell final.. om vi vill.. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeem. a, kanske.

Igår när samma mening klingade (bra?) i Söderbymalmshallen infann sig bara ett stort eko. Kom igen tjejer, man ska ju sätta ribban högt? eller? haha.

(Förövrigt får alla lära sig att ta mig med en skopa salt. aj äm not dead seriöjs all the tajm)

Nu får jag väl helt enkelt önska er alla en fin fin helg. Somliga kommer jag träffa och somliga inte.
Oavsett vad, vi ses på måndag.

Puss alla skönheter.


lika konstiga då som nu. men the moves är fortfarande the same.

KÄMPA DJURGÅRDEN!

Ja, kämpa djurgården är det jag hör nu i min ensamhet i lägenheten efter en mysig träning. Djurgården spelar nämligen en finalmatch (bäst av sju vinner) nu mot HV;)
Eftersom att vi var så få, endast 7 st plus 2 tränare och planen var ledig så fick vi träna lite på egen teknik i anfall och försvar vilket var väldigt givande/nyttigt och faktisikt mycket roligare än löpning och fys. Jag känner mig mycket mer motiverade att stå i försvar nu när jag och den brevid mig förstått sig på hur man jobbar tillsammans! Måste säga att Ida, du verkade också ha förstått dig på hur fan man ska jobba, jag tyckte att de såg riktigt bra ut mot slutet:)

Nog om idag. På söndag tänkte jag och Mucklan kolla upp hur många av er som är hemma och kan spendera några timmar i Mucklans vardagsrum framför tvn och kolla på matchen mot skogås för en gångs skull och tagga inför slutspel?:D Vad säger ni, om de flesta kan så satstar vi nog på att ses på söndag. Hoppas Hoppas!:) puss på er alla!


I LIKE IT!

jag måste bara skriva just nu vad jag känner haha. Jag älskade träningen vi hade idag istället för löpningen och fysen eftersom vi var så några. Och gaaaah vad kul det var och samtidigt som vi hade kul lärde man sig jätte mycket tack vare dem grymma björnarna mato and rickardo. Jag ville bara säga att det var sjukt kul och det är skönt ibladn när man är några så att man får den individuella träningen....vill bara träna handboll hela dagarna längtar tills på måndag.

PUSSSAR HAR EN SKÖN HELG


yiho.

Idag vaknade jag och hade väldigt ont i halsen och kände mig febrig och det visade sig att jag hade feber. Perfekt att stanna hemma från skolan när man har som mest att göra i skolan! Ännu tråkigare att missa träningen ikväll, tro det eller ej så hade jag sett fram emot att gå ut och springa lite, vädret är ju så perfekt! Istället så ligger jag helt ensam hemma och är typ beroende av sällskap, finns inte en jävel att prata med =( vill också träna.

aja. ha det så kul och ni är jätte duktiga ni som tränar idag.
pussen

löpnin;)

snart är det dags att ta på sig löparskorna och ut spåret och springa:P just nu måste jag erkänna att jag är jäkligt trött, men så fort man kommer ut så blir det bättre:P men skönast är det ändå efteråt då känner man sig duktig:P jag håller med dig ida om att det är skönare att springa i skogen;) som du säger så får man ont i fötter, vader och benhinnorna på asfalt. men det funkar... vi ses snart puss<3<3

kanoners

men tjenare döda bloggen.
Hur mår du? jag mår iafl kanoners. hoppas du också mår kanoners. Whoho ikväll är det löpning och lite fys efter taggade? Det är minsann jag, känns så jävla bra efteråt när man har gjort allting. Dock tycker jag att vi ska börja springa i skogen kanske inte är alla som får ont i fötterna av att springa på asfalt? men det får jag :/ men det är ju grymt mycket mysigare och skönare att springa i skogen också right? Var och tog en promenad idag på hanveden det var ingen snö på spåret alls och det är det säkert inte i rudan heller.. men vi ses om några timmar.

PEACE

Nytt lagfoto(gäller tills vi kan få med alla spelare)

Nytt lagfoto som får gälla så länge tills vi lyckas ta ett som alla är med på.

Info inför slutspelet

Slutspel nästa helg 23-25 april:
Åttondel fredag i Nybodahallen 19:30
Kvart lördag i Nackabollhall 13:30(mot Tumba)
Semi lördag också i Nacka 17:00
Final söndag i Eriksdalshallen 17:00
Även om vi inte skulle gå till final så är vi som lag välkomna till Eriksdalshallen för fotografering och prisutdelning för serievinsten på söndag vid 16:30 tiden.

Härligt att se så många nere på träningen i kväll.
Kram på er/Mucklan

grymt jobbat

Fan vad duktiga ni är Rickard och Mato ( handen ). Lite tråkigt at ni intevann och kom upp till div2, men vafan be happy och stolta över er själva. Ni är jätteduktiga.. bara otur hihi.
Fan det var så jävla nervöst hela tiden man blev ju galen ville bara att det skulle ta slut och att ni skulle ta hem skiten, men next time;)

Ikväll ska jag roa mig med gullisarna hannie,ems and carrroouuuu.... Vi ska iafl ha mucho trrreeevlliigt

PÖÖSSSSSS SES PÅ MÅNDAGAR!!!!!!!!!!


Tack

Tack ni som kom och hejade men ni får ju skrika lite, tror det va därför vi inte vann!

jaja div 3 nästa säsong med, fast det betyder ju mer tid för er!

Well hello!

Här var det länge sedan jag skrev men hade bara lust att skriva till er storstadsfjollor, sitter ju trots allt in the middle of nowhere! KOMIGEN ALLA ÄR MED PÅ KROGEN IMORGON! YES BRA DÅ SÄGER VI SÅ.
IT'S GONNA BE.........WAIT FOR IT... LEGENDARY!

ööööh

Faaaaan det är ju astråkigt att inte spela några matcher! När börjar sommarserien egentligen?
Det känns som att vi inte haft en ordentlig träning med hela laget på länge... How come? Jag har iallafall gymmat 2 ggr den här veckan så det går ingen nöd på mig att gå ut och springa fler gånger än onsdagar... haha. Det är verkligen tråkigt. Ser helre fram emot att kanske gå på bio, eller bowla (fast jag hatar det för jag är sämst och förlorar alltid) eller nåt.
Men nu ska jag sluta vara negativ, ses på måndag losers.

babies

ÄNTLIGEN har jag köpt nya handbollsskoooooor! Mina nuvarande har varit med om en hel del, vilket syns på dem också HEHE. Dessa new born babies fick jag iallafall för 235 kr, originalpris 750. Helt OK liksom ;)

somebody

gud vad alla är tråkiga kan någon annan inte uppdatera? lite dött här i bloggen tycker jag.. springturen eller något annat roligt kommer säkert inte bli av heller. Aja får väl köra min egen träääääning hihih




CIAO

tillsammans är viiii bääääääääst

äta snabbt, duscha snabbt och spriiinga till datorn mohaha. Jag vill bara fråga ifall det är någon/några som vill träffa mig imorgon närmare kvällen där. Typ åka in till stan sitta vid vattnet? ta ett glas vin? pussas lite? HAHAHA JAG DRIVER! Nej men är det någon/några som är sugna på att gå en lång promenad imorgon kväll kanske? Eller så kan vi sätta på oss joggningskorna och löpa lite kanske? Liksom bara komma ut och snacka skit :)

På söndag eller ja det blir nog en bra dag, så tycker jag vi kanske kan springa på rudan tillsammans? Oh vad mysigt och det ska bli strååålande väder också. Är det ingen bra ide? Elleer vi kanske inte behöver träna? vi kanske kan hmmmmm nej vad kul det skulle vara iafl vi åkte och bowla :) :) :) :) :) :) . Men oh kan vi inte göra något roligt tsm nu på lovet ifall många kan? Det behöver liksom inte vara handboll för en gångsskull. Jag gillar ju att umgås med er :$ hihi.
Skriv vad ni tycker men ni ser iafl vad jag tycker.

PEACE


orkar inte ha ont i halsen och vara förskyld!

Men tjenare coolingar.

Det är inte roligt att ha ont i halsen och knappt kunna prata och vara förskyld och nysa, snorra 24/7. Jag orkar inte bli sjuk nu har fan inte tid med det! Och det värsta är att jag "måste" vara hemma och plugga också det känns ju inte alls bra.. har 4 prov när jag kommer tillbaks till skolan. Fan kan det inte vara sommar NU!

Men iafl, ni som var och tränade igår var grymt duktiga och duktigt av er och komma ner också. Fan jag såg att ni kämpade på som fan. Jag vart jätte sugen men nej då fick man istället sitta där och glo som en mupp.. men jag vill träna imorgon och ärligt talat skiter jag i om jag har ont i halsen. Fan jag står inte ut att inte träna och speciellt inte titta, fan det är ju det värsta som finns!  Men jag hade treeevliga samtal med mato och rikhard som mobbade mig :O

Ikväll kommer jag komma ut iafl för att jag och annso, hennes boy och kanske någon mer? ska dra ner till skärholmen och titta på rikhard och matos match.. dem kvalar att gå upp till div 2-3? haha.

Men nu ska jag äta bananpizza FYFAN VAD GOTT! sen blir det plugga innan annso ringer..

PUSS PÅ RUMPAN

måndaaag

Skönt att ha tränat lite! Jävligt bra jobbat ni som va där. Det va jobbigt men faktiskt rätt kul. Hehe. Bra tränare! Nu är jag heelt förfrusen och lite snuvig också.. Ska krypa ner i sängen och kolla på film snart! göööttt..
Vi ses på onsdag och hoppas på fler som kommer då (!!). Puss och kjamis
/ HAANNIEEE

Partille = ingen omöjlighet

Är det någon som vill döma med mig i Partille i sommar? Man får allting utom fickpengar betalt (alltså mat, boende, en del av resan, fri entré till invigningen och Liseberg, fria resor med kommunaltrafiken...) ! Dessutom får man lön för matcherna. Jag hade tänkt döma lag runt 10-12 år. Det gör heller ingenting att man bara är utbildad till föreningsdomare, har pratat lite med de ansvariga och de säger att det är helt ok. Cupen är 6-11 juli och jag är PÅ och hur taggad som helst men jag vill liksom inte åka dit SJÄLV. Så... Är nån intresserad?
klicka på bilderna för att förstora

Man kan även åka dit som funktionär om man vill. Samma gäller där - boende och mat behöver man inte oroa sig för och en viss ersättning för själva arbetet har utlovats.



Elin, Jessica B, Jessica G och Annso, ni är de jag vet är utbildade! KOM IGEEEEN! :D Jag vet att ni vill, haha. Och till alla andra: FUNKTIONÄRER!

GRATTIS

Lollo och Rickard! Hoppas ni haft en grym dag!!

Hii bitcheees

Släpade med min lata bf till farsta igår och köpte ett par nya skor till handbollen, fan det var verkligen på tiden men nu är det gjort! (: Det blev ett par sånna där som dem flesta i laget redan har haft en säsong men som vanligt är jag ganska efter när det gäller sånt där shit.
Men anyway nu slipper jag höra allt tjat om mina skor iaf..

Gladis påskis allihopa vi ses på måndag!


GLAD PÅSK ALLA KYCKLINGAR

Idag är fredag och strålande väder man blir så glad och imorgon fick jag höra att det ska bli 10 plus fan vad skönt. Längtar bara ännu mera nu till sommaren. Fan de skulle sitta så fint ifall vi hade spelat partille men sånt är livet. Vi får väl satsa på åland eller något rolig vi kan göra, det behöver ju liksom inte vara handboll direk right?

Idag hittade jag ett par skor ( addidas skor ) för 350 kr istället för 800kr, fan då blev jag glad och jag köpte dem direkt sen vill jag berätta en till sak jag köpte en grymt söt blommig tröja. Nu känner man verkligen att sommaren är på väg, det fanns liksom blommiga saker överallt så vaaaaaackert. Fan man blir grymt glad över att shoppa och att det är så strålande väder. Tog också en lång promenad med syster från västerhaninge till haninge centrum hur skönt som helst thihi. 

Denna helg blir att äta massor av MAT & GODIS! Och att Rikhard and Lollou fyller år fan vad kul!

GLAD PÅSK FRÅN ER IDA!

:) :)

Glad påsk allihopa ät inte för mycket godis

Syns på måndag

RSS 2.0